Kosttilskudd

Kosttilskudd til gravide

Kosttilskudd for gravide kvinner Et sunt og variert kosthold gir nødvendige næringsstoffer som bidrar til å holde kroppen sunn og frisk. For gravide er det ekstra viktig å spise sunt og variert da det er et større behov å dekke. Barnet i magen er avhengig av deg for å kunne vokse og utvikle seg. Les mer om fordelene med kosttilskudd for gravide her! Bør jeg ta kosttilskudd før jeg blir gravid? Alle foreldre ønsker å gi barna sine de beste forutsetningene for et...

Jern og folsyre til gravide

gravide kvinner bør ta folsyre og jern24

Når du planlegger å bli gravid eller allerede er gravid, er det viktig å være oppmerksom på kostholdet ditt. Helsedirektoratet anbefaler blant annet at du tar et daglig tilskudd av jern og folsyre. Sistnevnte anbefales allerede fra du planlegger å bli gravid. Du kan lese mer om jern og folsyre, og andre gode råd til gravide her!

Har du bruk for kosttilskudd? Kosttilskudd for veganere

Der er forskjell på vegetarkost og vegansk kost, da man som veganer har utelukket flere matvarer fra sin kost og på den måten har økt risikoen for ikke å få nok næringsstoffer gjennom kosten. Man skal derfor som veganer være særlig oppmerksom på om man får alle de nødvendige vitaminer og mineraler, og man kan i høyere grad enn vegetarer ha bruk for å ta veganske kosttilskudd. Noen av de vitaminer og mineraler som man er i størst fare...

Boswellia Serrata – Bli kjent med kosttilskuddet og de gode egenskapene det har

Boswellia ble brukt allerede av verdens tidligste sivilisasjoner, som allerede da mente at tilskuddet hadde helsebringende egenskaper. I dag har det gått hen og fått en ny storhetstid i verdens helsekretser, og er tilgjengelig i mange forskjellige former. Men hva er det egentlig som gjør kosttilskuddet Boswellia så populært? Hva er Boswellia? Boswellia serrata er bedre kjent som indiske røkelsestre. Det finnes hele 16 trearter av Boswellia som lenge har vært brukt verden over i forbindelse med sykdommer...

Nype – alt om det spennende bæretNypebusken finnes langs nesten alle norske kyster. De karakteristiske og fargerike nypene kan brukes til matlaging, personlig pleie og som kosttilskudd. Nypen er til og med et av de mest populære naturlegemidlene i Skandinavia og Tyskland.

Mariatistel til avgiftning av leverenMariatistel (Silybum marianum), eller melketistel, er en plante som vokser vilt i den norske naturen. Den har vært brukt som naturmedisin i mange år. Det er særlig plantens frø som brukes i naturlegemidler. Les mer om plantens egenskaper!

Chlorella – Den Grønne Perle


Chlorellapulver i skje

Du har kanskje hørt begrepet "den grønne perlen", men har aldri vært sikker på hva det egentlig betyr. Det er faktisk en art av encellede grønnalger som kalles Chlorella, som er en ferskvannsalge full av nyttige næringsstoffer.

Hemmeligheten bak ingefærIngefær er en av de mest populære ingrediensene i det asiatiske kjøkkenet, og de fleste her hjemme kjenner den særlig som tilbehør til sushi eller i ingefærshots. Men ingefær er mye mer enn bare en ingrediens. Faktisk har den lille, knollformede roten blitt brukt for sine egenskaper i tusenvis av år.

Derfor bør du spise loppefrøskallEr fordøyelsen din ute av balanse? Da kan loppefrøskall være din redning. Det høye fiberinnholdet kan være akkurat det du trenger for å få magen i balanse igjen. Loppefrøskall (Psyllium frøskall) kommer fra planten Plantago Ovata og består av 85 % vannløselige fibre.

Rosenrot – en naturlig vei til energiMangler du energi i hverdagen, føler du deg stresset og er du ofte sliten? Da bør du kjenne til rosenrot, som bidrar til å normalisere flere funksjoner i kroppen vår, både fysiske og mentale. Her kan du lese mer om rosenrot – kanskje den er svaret ditt på mer energi i hverdagen?

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.