Røykeslutt

Alt du bør vite om røykeslutt

I Norge dør rundt 6000 mennesker hvert år som følge av røyking. Røyking er ikke bare en dokumentert helsefare for røykere, men også for andre rundt som utsettes for passiv røyking. Å slutte å røyke for godt har mange helsemessige fordeler, men det kan ofte være lettere sagt enn gjort. Heldigvis finnes det mange gode råd til deg som ønsker en røykfri hverdag og en rekke hjelpemidler som kan hjelpe deg på veien mot bedre helse.

Røykeslutt - 10 gode råd

Mange nordmenn er røykere, men et stadig voksende fokus på de mange skadelige effektene ved røyking, har fått flere og flere til å vurdere å stumpe røyken for godt. Å slutte å røyke er likevel ikke bare enkelt for de fleste. Selv om mange drømmer om en brå slutt, kan røyketrangen være sterk. Faktisk undervurderer mange hvor avhengige de har blitt av nikotin. Men, hvis du har bestemt deg for å slutte å røyke, er du allerede langt på...

10 gevinster ved røykeslutt

mor og datter er glade for rygestop med24

Det er mange gode grunner til å slutte å røyke! Helsen, økonomien, omgivelser og tid. Hvis du er i ferd med å starte et røykesluttprogram, eller hvis du jobber deg gjennom et, kan det noen ganger være veldig vanskelig å se alt det positive med å slutte å røyke. Derfor gir vi deg 10 fordeler med å slutte å røyke, som du kan vende tilbake til når det blir tøft.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.