Smerte og plager Sår og skader Søvnproblemer Røykeslutt Inkontinens Medisinsk utstyr Ernæringsprodukter Hjemmetest Desinfeksjon Lus og Skabb Munnbind Førstehjelp Hjelpemidler Hygieneartikler Insektbitt og forebygging Sko og innlegg Sportsskader Støttestrømper Sykepleierartikler Reiseapotek Varmeputer, varmeflasker & pledd Vernemidler Diverse

Helse & livsstil

2154 Produkt(er)

Medisinsk utstyr - Vi har det du mangler

Langt de fleste av oss er opptatt av å holde oss sunne og friske. Men selv om vi spiser sunt, trener og sover de anbefalte syv-ni timer, skjer det allikevel at vi blir syke og får små eller større skavanker. Du har kanskje opplevd å skade deg under trening – fått en fibersprengning eller forstuvning. Kanskje får du av og til ømme muskler, eksem, sure oppstøt eller vondt i magen. Det kan også være at du lider av pollenallergi, menstruasjonssmerter eller blir forkjølet og får vondt i halsen. Avhengig av hva det dreier seg om, kan det kreve en form for lindring eller behandling 


Professjonell rådgivning og levering alle hverdager

Når du handler på nettet betyr det ikke at du skal gå på kompromis med den gode service og den professjonelle rådgivning. Har du spørsmål til våre produkter eller bruk for veiledning, står et team av eksperter parat til å hjelpe deg. Vi har bl.a. to farmasøyter, en materialist og kostveileder ansatt. Du kan ringe til oss alle hverdager, og vi besvarer mails på alle hverdager.
Vi vet at du gjerne vil ha dine varer så raskt som mulig, og derfor pakker og sender vi naturligvis alle hverdager. 


Sportsskader, ømme ledd og muskler

En sportsskade oppstår når du er fysisk aktiv. Kanskje vrir du på foten, forstrekker skulderen eller kommer til skade med kneet. Det kan også være at du allerede har en skade og gjerne vil unngå ytterligere belastning. Kanskje er du bare øm etter gårdagens trening eller har fått hold i nakken eller har arbeidet for lenge i den samme stillingen. Livet er for kort til å gå rundt med smerter, så leter du etter noen produkter som kan lindre dine plager, har du kommet til det riktige sted. Hos oss kan du kjøpe:

 • sportstape
 • støttebind til ankel, hånd, kne osv.
 • halskrage
 • selvvarmende omslag
 • kompresjonsstrømper
 • massasjegelé og -oljer
 • og et hav av andre produkter.


Graviditet og følgevirkninger

Vår kropp gjennomgår forskjellige faser på bestemte tidspunkter i livet, hvilket kan gi oss særlige utfordringer. Graviditet er for langt de fleste en deilig tid, men noen kvinner opplever fysiske følgevirkninger som migrene, kvalme, halsbrann, hoftesmerter, ømme føtter og hemorider. Årsaken til at gravide er en utsatt gruppe når det gjelder hemorider skyldes at livmoren presses ned mot bekkenet. Det resulterer i at blodkarene ved endetarmen blir klemt.

Både kvinner og menn kan få hemorider – f.eks. hvis man plages med hard avføring. I vårt utvalg finner du både salve og gelé til effektiv behandling. 

Er du i gang med å planlegge en graviditet? Vi har adskillige graviditets- og eggeløsningstester fra de beste merker på markedet og til de beste priser. 


Overgangsalder – behandling av symptomer

Overgangsalderen kalles også klimakteriet, og tidspunktet for siste menstruasjon menopause. Den strekker seg som regel fra 45-55-års alderen og innledes med uregelmessige menstruasjoner. Med overgangsalderen følger typisk en rekke symptomer. Det dreier seg bl.a. om heteturet, søvnløshet, hjertebank og vaginal tørrhet. Sistnevnte kan medføre kløe, svie og smerter. Heldigvis kan plagene behandles lokalt i form av kremer. I tillegg har vi naturligvis også en lang rekke kosttilskudd til deg som er i overgangsalderen. 


Masser av artikler til din hygiene

For at du kan holde dig ren, sunn og frisk har vi masse hygieneartikler i shoppen. Vi forhandler både produkter til din personlige og intime hygiene: 

 • Tamponger, bind og truseinnlegg
 • Menstruasjonskopp
 • Produkter fra Tena
 • Håndsprit, våtservietter og vaskekluter
 • Engangshansker og skoovertrekk
 • Bomull og bomullspinner

Når du kjøper dine hygieneartikler hos oss slipper du å slepe de hjem fra butikken eller apoteket. Du har også mulighet for å kjøpe et større parti, så du alltid har på lager det du bruker ofte. 


Hjemmetester og apparater

Graviditetstester, eggeløsningstester, kolesteroltester, blodsukkermåling og blodtrykksmåling … er du også trett av alle legebesøk for å testes og undersøkes? Det kan vi godt forstå, og derfor har vi sørget for at du kan teste deg selv hjemme. Vi fører bl.a. blodsukkermålere fra Accu-Chek og teststrimler, samt blodtrykksmålere fra Beurer og Microlife. Alle apparater er selvfølgelig godkjente og klinisk testet. 


Sørg for å være forberedt

Har du noensinne ytt førstehjelp? Nå tenker du kanskje på livreddende førstehjelp, men førstehjelp inkluderer også allminnelig førstehjelp. F.eks. når ditt barn kommer hjem fra lekeplassen med sårskader, når du har skåret dig selv i fingeren, vridd om på ankelen eller skal stoppe en blødning. Det er viktig å være forberedt hvis uheldet er ute, eller det skjer en ulykke. Derfor kan du kjøpe plastre, bandasjer, gassebind, kompresser, armslynger, førstehjelpsesker og mye mer hos oss. 

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.