Gaveesker Hudpleie Dermokosmetisk hudpleie Koreansk hudpleie Intimpleie Hygiene Munn- & tannpleie Neglepleie Deodoranter Aluminiumsfrie deodoranter Svetteproblemer Solkrem Hårfjerning Mann Wellness Sport Sett & Kits Reisestørrelser Pinsetter Toalettmapper & sminkepunger

Personlig pleie

7010 Produkt(er)

Pass godt på deg selv – Med24 er din ekspert i personlig pleie

Hvorfor skal du vælge os som din faste leverandør af produkter inden for personlig pleje? Det er ganske enkelt: Vi er eksperter på området. Vi har et stort udvalg. Vi har personale, der kan give dig professionel vejledning og rådgivning – og så har vi selvfølgelig altid gode tilbud og attraktive priser.

Kjenn din hudtype

Huden er kroppens største organ og beskytter oss mot varme, kulde, kjemikalier og bakterier. Hos Med24 vet vi hvor viktig en god hudpleierutine er. Vi forhandler derfor kun de beste hudpleieprodukter på markedet, så du kan passe godt på din hud. Før du går i gang med å fylle badehyllen med produkter, er det viktig at du finner ut hvilken hudtype du har. Det er nemlig stor forskjell på hudtyper, og derfor bør du bruke de produkter og ingredienser som passer til din hud.

Hudpleie: trinn for trinn

Det finnes så mange forskjellige kremer på markedet at det kan være vanskelig å finne ut av når man skal bruke hva – og ikke minst, hva de mange kremer gjør. Vi vil gjerne hjelpe deg på vei, og derfor har vår dyktige materialist laget en enkel og overskuelig hudpleieguide. Her kan du få hjelp til å finne din hudtype, og du kan lese om hvordan du får en sunn hud i balanse - med de rette ingredienser. 

Hudpleie til alle

Vi har hudpleieprodukter til alle hudtyper, og vi arbeider konstant på å gjøre det hurtigere og lettere for deg å finne det du søker. Du kan for eksempel søke på din hudtype, så du kun får vist de produkter som matcher din hud. Har du allerede god erfaring med et bestemt merke, kan du også søke på det. Du har også mulighet for å søke på økologiske, allergivennlige eller sertifiserede produkter. Du kan altså med andre ord hurtig og enkelt få vist de produkter, du foretrekker.

Er du nysgjerrig, eller har du bruk for å finne ut hva vi kan tilby, så kan du med fordel ta en titt på våre produkter innenfor: 

  • Dermokosmetisk hudpleie
  • Hårpleie
  • Makeup og kosmetikk
  • Intimpleie
  • Munn- og tannpleie

Uren hud – få hjelp her

Uren hud er en sjenerende hudtilstand som krever behandling. Nesten alle vil på et tidspunkt oppleve å få uren hud. Noen er plaget av uren hud i flere år, og det kan gå ut over livskvaliteten. Ingen skal finne seg i uren hud, og vi har derfor en bred vifte av hudpleieprodukter med effektive ingredienser. Det er langtfra alle som vet hvordan akne, uren hud og kviser skal behandles. Vi gir deg derfor noen forskjellige hudpleietips og fakta, så du kan bli klokere på årsaken til uren hud, og hvordan du kommer den til livs.

Din hud kan være sta og utilregnelig. Akkurat når vi tror at vi har fått styr på kvisene, så oppdager vi små, hvite og sorte knopper. Hudormet og talgknopper kan være en stor kilde til irritasjon, selv om de ikke er farlige. Både unge og voksne kan få disse knoppene, og den gode nyhet er at de kan behandles effektivt med de riktige produkter. Vil du vite mer om hudormer eller talgknopper, og hvordan du blir kvitt dem, så bruk et par minutter på å lese vår artikkel Farvel hudormer eller Alt du skal vite om talgknopper. 

Økologisk hudpleje

Huden er et absorberende organ. Den ”spiser” det vi gir den. Vi kan derfor tillate oss å være kresne med hva vi smører på den. Hudpleieprodukter med økologiske ingredienser er til deg som vil det aller beste for din hud. Det kan være vanskelig å finne ut av om det produktet man har i hånden er økologisk. Heldigvis kan du hos Med24 søke på økologisk hudpleie, så du kun får vist produkter med økologiske ingredienser. Merker som Mádara, Dr. Organic, Green People, The Organic Pharmacy, Urtekram, Weleda, Ecooking, Lavera, Balance Me og John Masters inneholder alle økologiske ingredienser, og de forhandles her hos oss. 

Fransk hudpleie – våre mest populære hudpleieprodukter

Franske kvinner er veldig opptatt av ansiktspleie. For sunn og vakker hud krever ikke særlig mye makeup. En rød leppestift, en god mascara, litt rouge på kinnene – og voilà! Siden første halvdel af 1900-tallet har franske kvinner shoppet deres skjønnhetsprodukter på apoteket. De norske apotekene har med årene adoptert mange av de franske hudpleiebrands. Det veletablerte, franske merket Vichy var blant de første som kom på hyllene på apotekene her hjemme. Siden har La Roche-Posay fulgt etter. Du behøver ikke ta turen hele veien til apoteket, for du kan kjøpe de franske hudpleieprodukter her hos oss.

Vichy og La Roche-Posay er noen av de mest populære brands her i shoppen, og det forstår vi godt. Begge brands har nemlig et stort fokus på effektiv hudpleie og velvære. Produkterne er dessuten utviklet av dyktige dermatologer og inneholder rene og naturlige ingredienser.

Det er ikke kun franskmennene som bryr seg om hudpleie. Det gjør tyskerne også. Det tyske merket Eucerin er også et av våre populære brands. For et par år siden valgte Eucerin å trekke seg ut av det danske marked, og produktene forsvant fra hyllene. Det ble mange kunder lei for. Eucerin er nemlig kjent for deres innovative hudpleie og høye standarder. Videre anbefales merket av dermatologer verden over. Du kan heldigvis alltid kjøpe Eucerin hos oss, og vi har selvfølgelig sørget for å ha et stort utvalg. Har du spørsmål til våre produkter innen for dermokosmetisk hudpleie, så vent ikke med å kontakte oss. Vi har en erfaren farmakonom i vårt team. Hun heter Anita Sten Nielsen. Anita har tidligere arbeidet på et apotek, og hun har derfor en inngående viten om dermokosmetisk hudpleie, medisin og kosttilskudd. 

Hudpleie til menn

Den daglige hudpleierutine er like så viktig for menn som den er for kvinner. Det er det heldigvis flere og flere menn som forstår. Menn har nemlig akkurat som kvinner bruk for å pleie og beskytte huden. Hyppig barbering kan resultere i tørr og irritert hud. Det er derfor viktig å rense huden og tilføre masse fukt så huden bevarer sin spenstighet. Menn blir også eldre. I vårt utvalg kan du finne produkter som aktivt går inn og forebygger og behandler alderstegn.

Er du mann, og leter du etter hudpleieprodukter, så sjekk vårt utvalg av hudpleie til menn. Her finner du både fuktighedskrem, rens, showergel og bodylotion. 

Solbeskyttelse til hele familien

Når du oppholder deg i solen bør du altid beskytte huden. Det gjelder både sommer og vinter. Sollys består av ultrafiolette stråler: langbølgede UVA-stråler og kortbølgede UVB-stråler.
UVA-stråler kan med tiden forelde huden og gi oss hudallergi, mens UVB-stråler kan gi anledning til solbrenthet. Du kan huske dem slik: 

  • UVA = alder og allergi
  • UVB = brent og brun hud.

UV-strålene kan i verste fall gi hudkreft, og det er derfor viktigt at vi beskytter oss mod solen. Det kan du gjøre ved å oppholde deg i skygge, ta tøy og hatt på og smøre deg inn med en god solkrem. I shoppen er det masse effektiv solbeskyttelse å velge imellom – både til ansikt og kropp. Du kan også finne en guide til god solbeskyttelse. Her kan du kan lese mye mer om UV-stråling og solkremer. 

Vi ønsker å gi deg den beste service når du handler hos oss. Derfor har vi en rekke eksperter i vårt team som gjerne vil veilede og gi deg råd. Det er nemlig din garanti for at du får de produkter som passer til dine behov. Du kan møte ekspertene her.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.