Skjønnhet og pleie

Hudpleierutine - den ultimate guiden for alle hudtyper


I denne artikkelen kan du finne frem til hvilken hudtype du har og hvilke hudpleieprodukter du skal bruke for å oppnå den optimale pleie spesifikk for din hud. Du vil bli guidet til hvilke ingredienser hudpleien bør inneholde for å holde huden i balanse og ev. minske problemer og utfordringer.

Gode råd mot pigmentflekker

Pigmentflekker De aller fleste av oss får pigmentflekker i større eller mindre grad i løpet av livet. Selv om man i løpet av årene ikke vil kunne unngå slike forandringer i huden, anses pigmentflekker hos størstedelen av alle kvinner som en skjønnhetsfeil de helst vil være foruten. Heldigvis finnes det en rekke kremer og behandlinger som både kan være med å forebygge og bekjempe pigmentflekkene. Hva er pigmentflekker? Pigmentflekker er er en opphopning av pigment som gir mørke partier eller...

10 tips til pleie av vinterhud

vinterhud Kulden har kommet. og huden merker godt de kaldere temperaturene og den tørre luften. Om vinteren har huden større behov for pleie da den utsettes for mer belastende vær og temperaturer enn normalt. I jungelen av ansiktskremer, bodylotions, oljer, leppepomader og andre pleieprodukter kan det være vanskelig å finne frem til de produkter som passer spesielt til ditt behov. Derfor har vi laget en guide til deg som gjerne vil gi huden din den beste pleien gjennom vinteren. 1....

Hyaluronsyre i hudpleie

Hyaluronsyre

Hyaluronsyre har en helt fantastisk evne til å binde fuktighet. Derfor er huden vår så glad i ingrediensen! Dessverre mister huden mer og mer hyaluronsyre jo eldre vi blir. Men heldigvis finnes det hjelp å få. 

7 must-haves sommerfavoritter

Vårklar kvinne går gjennom nyutsprungne kirsebærtrær

Når vi nærmer oss sommer er det ikke bare på tide å pakke bort alt av vinterjakker og fottøy. Det er flere ting du kan gjøre for å bli skikkelig klar for sommeren! I denne artikkelen kommer vi med 7 must-have vår- og sommerfavoritter som virkelig vil hjelpe deg inn i den nye sesongen.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.