Om Med24 apotek- Sunn gjennom livet

Hos Med24 apotek finner du produkter innen kategoriene helse, skjønnhet og livsstil. Vi fokuserer på produkter som er relatert til en god helse - både fysisk og mental velvære.

Gjennom gode samarbeid med leverandører kan vi tilby gode priser på alle våre varer, og vi har fagpersoner, som farmasøyter og hudpleiere ansatt hos oss, som kan hjelpe deg hvis du trenger råd, enten det gjelder kosttilskudd, hudpleie eller helserelaterte spørsmål.

Det er viktig for oss at du får en god e-handelsopplevelse når du handler hos oss - og derfor:

  • har vi lave priser og et stort sortiment
  • leverer varene raskt og sikkert
  • har vi Norges beste kundeservice hvor du kan spørre fagpersoner om råd
  • tilbyr vi bonus til alle medlemmer
  • forhandler vi utelukkende ekte/originale produkter


Norsk apotek i Oslo

Selv om Med24.no hovedsakelig selger sine varer på nett, har vi også et fysisk apotek. Det ligger på Kalbakken i Oslo. På samme lokasjon har vi vårt norske lager. Vi har dessverre ikke mulighet til å selge reseptpliktige legemidler på nett. Det er mulig å møte opp i vårt fysiske apotek og bestille legemidlene du ønsker her. De vil da kunne leveres innen 24 timer. Alle andre varer må kjøpes via nettbutikken vår og sendes med de fraktalternativene vi tilbyr. Det er ikke mulig å få de utlevert ved fysisk oppmøte.

Leter du etter en apoteksvare du ikke finner, ta kontakt med vår kundeservice så hjelper vi deg gjerne.

Med24 apotek - hvem er vi?

I 2022 gikk Med24 fra å være en helsebutikk til å bli et nettapotek i Norge. Med stort, nytt lager og fysisk apotek i Oslo har vi i Med24 store ambisjoner om stadig å tilby enda flere produkter innen helse og livsstil til kundene våre, og nå også reseptfrie legemidler.

På vårt kontor og apotek i Oslo sitter det fagpersoner som farmasøyter og hudpleier klare til å svare på spørsmålene dine, når du har behov for det. For eksempel om hvilke produkter du bør velge, hvordan du bruker medisinene dine, eller andre helse- og livsstilsrelaterte spørsmål.

I Med24.no jobber vi etter tankegangen "Sunn gjennom livet", noe som betyr at vi ønsker å være førende på sortiment, pris, levering og rådgivning innenfor sunnhet og helse. Vi jobber derfor hele tiden aktivt for å finne de gode produktene og de gode prisene til deg som kunde.

Som nettapotek ønsker vi også å gi deg tilgang til produkter og informasjon du ellers ikke vil kunne finne i ditt nærmiljø, til en pris og med en leveringstid som gjør det attraktivt å handle hos oss. Som en stor nettaktør, og med nær forbindelse til vårt kontor i Danmark, har vi kontakt med mange spennende produsenter og leverandører – noe som gjør at du i tillegg til å finne de produktene du ellers finner i norske apotek og helsekostbutikker, også finner mye annet hos oss.

Hos Med24.no får du et stort helse- og livsstilsunivers med produkter som passer hele familien, gjennom hele livet.

Med24 Norge

Møt Med24s team i Løkken:

Historien om Med24

Med24 ble først stiftet som Med24.dk av de to barndomsvennene Nils Træholt og Kristian Brinckmann. Nils og Kristian hadde felles interesse for e-handel og drev allerede mindre online butikker på hobbybasis ved siden av sine jobber som henholdsvis E-commerce Manager hos Danfoss og advokat i Aarhus. 

E-handel på fulltid med utgangspunkt i Løkken

I 2005 tok Nils og Kristian skrittet til å drive webbutikk på fulltid og flyttet familiene hjem til Løkken i Nordjylland, hvor de begge har vokst opp. Som klassiske iverksettere innrettet de kontor i en garasje hos Kristian og lager i et skur hos Nils. De første medarbeiderne ble raskt ansatt og høsten 2005 gikk Med24.dk online. Med24.se kom online i 2013, og Med24.no kom online i januar 2015. 

Den opprinnelige ideen - et online apotek

Den opprinnelige ideen bak Med24 var å åpne et online apotek, hvor forbrukerne ville kunne handle både flere ting og billigere enn i de fysiske apotekene. Men slik har det ikke blitt, og i stedet er Med24 nå en online helse- og sunnhetsbutikk med over 18,000 produkter, herunder både apoteksvarer, helsekost, samt produkter innenfor en rekke andre "helse" kategorier. 

Vi selger mest til private, men vi selger også mange sykepleierartikler og andre helseartikler til legesentre og eldrehjem i Norge, nettopp fordi vi har tilgang til litt andre varer enn de man kan finne på et vanlig norsk apotek. 

Med24 ligger fremdeles i vakre Løkken, men garasjen og skuret har blitt skiftet ut med mye større lokaler. Og selv om vi har blitt til godt over 70 ansatte, er fremdeles Nils og Kristian her, samt Magdalena, som var den aller første ansatte den gang lageret var i et skur. Magdalena er nå sjef for innkjøp og har et helt team bak seg, og ikke en garasjeport. 

I 2014 kom også Egmont med som minoritetseiere med øyemål å søtte opp om fremtidig utvikling og vekst. Vi trives i Egmont familien og nyter godt av all læringen og erfaringen vi kan utveksle med de andre av Egmonts online butikker, slik som Fjellsport og Garnius. 

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.