Priskrig på kosttilskudd Vitaminer Mineraler Tran og Omega-3 Gummies Bruksområder Aktive ingredienser Aminosyrer Antioksidanter Q10 - Coenzym Veganske kosttilskudd Fôrtilskudd til dyr Diverse Naturmidler

Kosttilskudd

Hos Med24.no er vi spesialister i kosttilskudd. Vi har et kjempe utvalg til markedets beste priser. Har du spørsmål til eksempelvis fiskeolje, vitaminpiller, mineraler etc. er du alltid velkommen til å kontakte våre produkteksperter.
Les mer om kosttilskudd her.

1391 Produkt(er)

Vi bryr oss om din helse – kjøp dine kosttilskudd hos oss

Vi synes det er viktig du får de vitaminer og mineraler du har bruk for. Derfor har vi et stort utvalg av kosttilskudd til markedets beste priser. I vårt sortiment finner du bl.a. kosttilskudd til:  

  • Hud, hår og negler
  • Trening
  • Gravide
  • Eldre
  • Vegttap
  • Barn
  • Og mye mer!

Vårt utvalg varierer, men du kan som regel alltid kjøåe kosttilskudd fra produsenter i hele Norden, både danske, norske og svenske kosttilskudd. Videre kan du kjøpe kosttilskudd uten syntetiske eller kjemiske stoffer, kosttilskudd med økologiske ingredienser og vegetariske og veganske kosttilskudd.

Sunnhet rekker langt ut over en rask kropp fri for sykdommer. Sunnhet involverer også vårt ytre, og derfor har vi naturligvis også kosttilskudd med et slikt fokus i vårt sortiment. Visste du f.eks., at du kan kjøpe kosttilskudd med kollagen – et essensielt protein i kroppen, som holder huden vakker og spenstig? Vi har også flere produkter som bidrar til sunt hår og sterke negler. 

Eksperter i kosttilskudd

Vi vet at det ofte kan være vanskelig å finne ud av, hva de forskjellige mineraler, vitaminer og kosttilskudd bidrar til, og hva du har nytte av. Derfor har vi erfarne medarbeidere som står klare med kyndig rådgivning. Vi har bl.a. en farmasøyt i vårt team, Line Henrikke Hiorth. Hun har tidligere vært ansatt på et apotek og er ekspert i kosttilskudd og naturlegemidler. Hun kan gi deg professjonell veiledning, hvis du er i tvil om hvilke kosttilskudd som passer til deg. Du kan møte våre eksperter her.  

Hva er kosttilskudd?

Betegnelsen kosttilskudd dekker primært over tabletter, kapsler, pulver eller mikstur med vitaminer og mineraler, som spises for å supplere det normale matvareinntak. Kosttilskudd inneholder stoffer og ingredienser som er utvundet av planter, urter og dyr. Det kan f.eks. være urtekapsler eller fiskeolje.

Kosttilskudd skal inneholde vitaminer, mineraler, stoffer eller ingredienser som påvirker kroppen ernæringsmessig eller fysiologisk i et tilstrekkelig omfang. Det er med andre ord premissen for at et produkt må markedsføres som et kosttilskud. Videre har Mattilsynet udarbeidet en kosttilskuddsveiledning med verdier for innhold av vitaminer og mineraler. Du kan også kjøpe kosttilskudd med en høyere verdi enn det som anbefales, men Mattilsynet oppfordrer til at du velger kosttilskudd med et innhold som matcher eller ligger under de veiledende verdier.

Kosttilskudd – et supplement til kosten
Det er viktig å skrive seg bak øret at kosttilskudd er et supplement til kosten og ikke en erstatning. Dessuten er kosttilskudd ikke et legemiddel eller et naturlegemiddel, selv om de selges i tablettform. Produsenten må derfor ikke reklamere med at kosttilskuddet kan helbrede eller forebygge sykdom. Rent lovgivningsmessig betraktes kosttilskudd som matvarer, men det endrer imidlertid ikke ved at flere kosttilskudd har veldokumenterte medisinske effekter. Er du i tvil om et kosttilskudds virkning eller bivirkninger, så er det alltid en god idé å kontakte din lege. 

Kosttilskudd til alle

Det er flere forskjellige årsaker til å ta kosttilskudd. Noen tar kosttilskudd fordi de er gravide, mens andre tar kosttilskudd for å avhjelpe symptomer som hetetokter og søvnløshet i forbindelse med overgangsalderen. Vi har også kunder som benytter kosttilskudd når de trener, ønsker et vekttap eller gjerne vil ha sunnere hud, hår og negler. Videre er det også kunder som går etter kosttilskudd som bidrar til deres generelle sunnhet. Uansett grunn har vi alltid billige og effektive kosttilskudd. I webshoppen kan du bl.a. finne kosttilskudd med probiotika, fiskeolje og multivitaminer samt flere kosttilskudd med viktige mineraler som magnesium og kalsium.  

Får du dine vitaminer og mineraler?

Uansett din alder, hvor mye eller lite du er aktiv, om du er mann eller kvinne, eller hva du veier, har kroppen din bruk for vitaminer og mineraler. Kroppen kan ikke selv danne vitaminer, men skal ha dem gjennom en sunn og variert kost. Det er vitaminer i praktisk talt alle matvarer. Noen matvarer inneholder mye C-vitamin, f.eks. rød paprika, mens B-vitamin finnes i kornprodukter, frukter og grønnsaker og D-vitamin i fete fisk.

Av forskjellige årsaker kan det være vanskelig å spise tilstrekkelig variert, så du får alle de vitaminer og mineraler kroppen behøver. Det kan skyldes at du er veganer eller vegetar, at du ikke liker enkelte matvarer, er allergiker, eller at du har en travel hverdag hvor det er en utfordring å finne tid til å lage variert mat. Det kan derfor være en løsning å supplere matvareinntaket med et eller flere kosttilskudd.

Hos Med24 forhandler vi hele paletten av vitaminer og mineraler – både de vann- og fettoppløselige av slagsen. Kjenner du forskjellen på de to typer vitaminer? Hvis ikke, har vi laget en beskrivelse av dem her. Husk at kosttilskudd aldri bør erstatte en variert kost, men betragt dem i stedet som et supplement. 

Kosttilskudd til gravide og barn

Visste du at Helsedirektoratet anbefaler at gravide tar et tilskudd av folsyre, jern og D-vitamin? Det skyldes at gravide ofte mangler disse vitaminer og mineraler under graviditeten. Folsyre, som er et B-vitamin motvirker nevralrørsmisdannelser – misdannelser av hjerne og ryggmarg – hos nyfødte. Til alle gravide anbefales det å ta 400 mikrogram folsyre daglig, et jerntilskudd på 40-50 milligram fra tiende graviditetsuke og 10 milligram D-vitamin om dagen. Du kan lese mer om jern og folsyre til gravide her.

Ditt barn kan også ha nytte av et vitamin- og mineraltilskudd, hvorfor vi naturligvis også har kosttilskudd til barn. Når du skal kjøpe vitaminer til ditt barn, er det alltid en god idé å se på innholdet og følge Helsedirektoratets anbefalinger. Er du i tvil om et produkt og dose, så rådfør deg alltid med din lege.  

Kosttilskudd til trening

Om du enten driver elitesport, trener daglig eller er fysisk aktiv en eller flere ganger om uken, kan det være en fordel å ta et eller flere tilskudd. Noen opplever at de får mer ut av treningen ved å innta magnesium. Det skyldes at magnesium regulerer flere prosesser i kroppen. Mineralet hjelper kroppen med å prestere under press, når vi f.eks. trener i fitness senteret eller løper en tur. Videre er magnesium en viktig komponent når det gjelder vårt energinivå. Magnesium sørger nemlig for at kroppen produserer ny energi, og så får det musklerne til å slappe av etter fysisk anstrengelse. Vil du vite mer om magnesium, kan vår farmasøyt Line fortelle deg hvorfor magnesium er nøklen til en god helse.

Protein er nåtidens buzzword når det gjelder trening. Det er især personer som trener styrke som benytter seg av proteinbaserte produkter, f.eks. proteinpulver og proteinbarer. Protein har nemlig en stor betydning for oppbygningen av muskler. Videre brukes kosttilskudd med protein også i forbindelse med vekttap da det gir en god metthetsfølelse. Tilslutt er det også flere som spiser fiskeolje i forbindelse med trening, da omega-3 styrker vårt hjerte og kroppens ledd. Vi har selvfølgelig masser av proteintilskudd og fiskeoljer av god kvalitet i shoppen. 

Biosym, Solaray og Eye Q – bestsellere med masser av forskning i bagasjen

Vi er mange som spiser kosttilskudd hver dag, og vi synes derfor det er viktig at du får det beste av det beste. Våre produkter er nøye utvalgte, så vi er sikre på at kvaliteten er topp. Danske Biosym og amerikanske Solaray er noen av webshoppens bestsellere, og vi gjetter på at det bl.a. skyldes den veldokumenterte og seriøse forskningen som ligger bak produktene.

Begge virksomheter er kjent for å utvikle effektive kosttilskudd, f.eks. multivitaminer, melkesyrebakterier, B-, C-, og D-vitaminer. Australske Eye Q er også et av våre populære brands. De fremstiller rene og bæredyktige fiskeoljer med en unik sammensetning av EPA og DHA (omega-3-fettsyrer) samt GLA (omega-6-fettsyrer). 

Bruk for hjelp?

Vi arbeider hele tiden på å gjøre det enklere for deg å finne de produkter du leter etter. Vi har f.eks. inndelt vårt kosttilskudd i kategorier, så du raskt kan skape deg et overblikk over vårt utvalg. Videre kan du alltid benytte vår søkefunksjon som du finner øverst på siden.

Vi er glade for våre kunder, og det viser vi gjerne. Derfor får du minimum 2% i bonus på dine kjøp når du er medlem av Med24. Det er selvfølgelig gratis å melde seg inn og være medlem, det er ingen abonnement på kosttilskudd eller bindingsperiode. Har du bruk for hjelp til å finne det du mangler, så kontakt oss endelig. Våre professjonelle medarbeidere står klar til å hjelpe deg. Vi bestreber oss på å besvare mails innen for 24 timer, og skal det gå hurtigere enn det, så sitter vi ved telefonen alle hverdager fra kl 9-15.  

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.