Intimhelse

Hvordan fungerer egentlig menstruser?Du har kanskje hørt om menstruser tidligere og lurt på om de faktisk funker. Under mensen tyr man oftest til det kjente og kjære for å unngå uhell. Her skal vi prøve å besvare eventuelle spørsmål, slik at du muligens føler deg litt tryggere på å prøve dem ut selv!

Få hjelp til menstruasjonssmertene

Svært mange kvinner opplever å få menstruasjonssmerter i puberteten eller i voksen alder. Menstruasjonssmerter kan være alt fra milde kramper til mer alvorlige smerter som kan gå utover arbeidsmessige og sosiale funksjoner. Her gir vi deg råd om hva du kan gjøre for å lindre smertene. Hva er årsaken til menstruasjonssmerter? Menstruasjonssmerter (dysmenoré) er forårsaket av en gruppe hormonlignende stoffer, kalt prostaglandiner, som dannes i livmoren og frigjøres under menstruasjon. Prostaglandiner gir sammentrekninger av muskulaturen i livmoren som kan...

Menskopp – Ditt miljøbevisste alternativMenskopp er et godt og miljøbevisst alternativ til bind og tamponger. Kjenner du ikke til menskoppen enda, eller leter du etter svar på alle spørsmålene dine rundt menskopp? Les med her og finn ut hvorfor du bør velge menskopp, hvilke størrelser som passer best for deg og hvorfor du ikke bør bekymre deg for å bruke menskopp!

Tørrhet i skjedenSliter du med å føles tørr eller sår i skjeden? Da vet du sikkert hvor ukomfortabelt og plagsomt det kan være. Det er flere forskjellige grunner til tørrhet i skjeden, samt måter å behandle det på slik at det ikke byr på plager i hverdagen. Du kan lese mer om årsakene og løsningene på problemet i denne artikkelen!

10 råd til en god intimhygieneDet finnes mange gode råd som bidrar til bedre intimhygiene, men det kan være en utfordring å orientere seg i en jungel av informasjon og råd. Derfor vil vi gjerne hjelpe deg så du kan gjøre det som passer best for deg. Her finner du konkrete og gode tips for en frisk og sunn intimhygiene!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.