Slankeprodukter Sportsernæring Sport & fitness Treningsutstyr Ergonomi

Slanking & fitness

Vi har et stort utvalg produkter innen vektreduksjon og trening. Vi har blant annet mange forskjellige typer slankeprodukter, utstyr til hjemmetreningen og ergonomiske produkter til arbeidsplassen.

Sunnhet og helse | Slankeprodukter | Sportsernæring | Treningsutstyr | Ergonomi | Beregn BMI

664 Produkt(er)

Med sunnhet i fokus

Hos Med24.no ønsker vi å gjøre det enkelt å ta gode valg og leve et sunt liv. I løpet av de siste årene har sammenhengen mellom helse og livskvalitet blitt studert, og i dag er det klart for de fleste at et sunt liv gjør deg lykkeligere og mer tilfreds. Din fysiske helse har også stor innflytelse på psyken din, på samme måte som god helse kan gjøre det lettere å leve det livet du ønsker uten fysiske begrensninger.

En god og sunn livsstil i første halvdel av livet har også stor innflytelse på din bevegelighet og selvstendighet når du blir eldre. Har du levd et liv med fysisk aktivitet, vil du ofte kunne ta vare på kroppen og hjemmet ditt i flere år, sammenlignet med de som lever et inaktivt liv. Helsen din nå kan derfor være den beste investeringen du kan gjøre for fremtiden din.

Heldigvis kan et sunt liv også gi fordeler allerede nå. Mange opplever at fysisk aktivitet kan være et frirom i en presset og stresset hverdag, hvor jobb og familie noen ganger kan tappe deg for energi. Her kan trening flere ganger i uken gi deg energi til å gjøre ting du har lyst til å være med på og trives med.

Du kan finne ut mer om utvalget av de mange produktene innen Slanking & Fitness nedenfor. Vårt utvalg inneholder effektive produkter for vekttap, treningsutstyr av høy kvalitet og mye mer.


Slankeprodukter – alt om slanking og vekttap

I den store kategorien Slanking & Fitness finner du et enormt utvalg av slankeprodukter. Disse produktene er for deg som ønsker å gå ned i vekt og som ønsker å legge en dårlig livsstil bak deg en gang for alle. Nøkkelen til vekttap er å ligge i kaloriunderskudd over lengre tid, men mange synes det er ressurskrevende og tungvint å telle og regne ut kalorier hver dag. Derfor finner du flere typer slankeprodukter, f.eks. måltidserstatninger og kosttilskudd som kan gjøre vekttapet ditt litt lettere.

Måltidserstatninger og ferdigretter

Dietshake slanking Med24.no

Hos Med24.no finner du et stort utvalg måltidserstatninger som kan hjelpe deg i vektnedgangen. Mange av våre populære slankemerker har både smakfulle barer som et lavkalorialternativ til et hovedmåltid, akkurat som du også finner slankeshakes og ferdigretter.

Du kan også velge å gå på en bestemt slankediett, hvor du kun spiser slankeprodukter. Merker som Nupo, Nutrilett og NOKA spesialiserer seg på å lage deilige og kalorifattige måltider og måltidserstatninger, slik at du enkelt kan holde deg i kaloriunderskudd.

Nupo & Nutrilett - VLCD-kur 

Nupo har et stort utvalg av diet shakes som gjør slankehverdagen enkel. Dietten er en såkalt VLCD – en Very Low Calorie Diet, hvor du inntar cirka 800 kalorier per dag. Til tross for få kalorier, vil du dekke ditt daglige behov for næringsstoffer takket være Nupos kliniske studier og den grundige forskningen bak merkets produkter. Du trenger bare å riste vann og pulver sammen og du er klar! Det store utvalget av smaker sørger for at du ikke går lei under dietten.

Nutrilett har også en rekke enkle shakes for din VLCD-kur. De deilige shakene tar ikke mer enn noen få minutter å lage, noe som gjør det enkelt å fokusere på noe annet enn kostholdet ditt. Utforsk hele Nutriletts utvalg.

Barer & Snacks

Ønsker du kun å erstatte et enkelt måltid om dagen, kan du utforske de mange barene fra Nupo, Nutrilett og Easis. Nupo One Meal er blant de mest populære produktene. Barene inneholder få kalorier og er enkle å ta med på farten. Selv om smaken av sjokolade, karamell og andre deilige ting virker syndig, kan du nyte de mange barene fra de gode merkene med god samvittighet.

Kalorifattige retter – slik du kjenner dem fra før

Vil du spise mat som minner om vanlige retter under kostholdet ditt? NOKA har laget fantastiske retter som spaghetti bolognese, tacogryte og kyllingsuppe, som med få kalorier smaker akkurat slik du kjenner rettene. Den korte tilberedningen gjør ferdigrettene enkle å håndtere i hverdagen, slik at du slipper å bruke all tid og energi på å telle kalorier og planlegge måltider.

Slankekosttilskudd

Hvis du allerede er på en lavkaloridiett, kan du øke vekttapet ytterligere med et av de mange kosttilskuddene. Kosttilskudd kan bidra til å regulere appetitten, gi deg de nødvendige næringsstoffene eller gi forbrenningen et løft.


Sportsernæring

Kvinne som trener med sykkel Med24.no

Driver du med sport eller vil du begynne å leve et mer aktivt liv? I vår sportsernæringskategori finner du ulike produkter fylt med proteiner og massevis av næringsstoffer som kan hjelpe deg å få mest mulig ut av treningen. Sportsernæring er ikke bare for eliteidrettsutøvere, den vanlige mosjonist kan også dra nytte av fordelene som sportsernæring kan gi. Du kan finne ut mer om utvalgte produkter her!

Elektrolytter og salter

Elektrolytter er salter finnes helt naturlig i kroppen og kroppens mange væsker. Elektrolyttene som finnes i kroppen er først og fremst kalsium, kalium, klorid, magnesium og natrium. Disse hjelper med musklenes sammentrekninger.

Få et tilskudd av energi med bl.a. energibarer

Unngå å få søtsugmed en deilig energibar, en forfriskende energidrikk eller en rask energigelé. Felles for de mange energikildene er at de er perfekte under trening og enkle å ta med seg. De enkle karbohydratene gir den nødvendige energien slik at du kan yte ditt beste uten å få lyst på sukker.

Energiproduktene kommer i et mangfold av smaker. Du kan f.eks. finn energigelé med smak av vannmelon, lime eller mandarin, akkurat som energibarene minner om klassiske sjokoladebarer med f.eks. kakao, nøtter og bringebær.

Produkter med protein

Med proteinbarer eller en proteindrikk kan du tilfredsstille matsuget etter trening, akkurat som proteinprodukter kan være en enkel kilde til kostfiber og fett.

Ønsker du generelt mer protein i kosten, finner du også deilige produkter som kan erstatte klassisk karbohydrattung mat. Dette kan for eksempel være proteinpannekaker eller proteinbakeblandinger. Mange er også glade i proteinpulver, som kan blandes med væske og drikkes. Dette er en enkel måte å dekke ditt daglige behov for protein på, akkurat som du kan mette søtsuget gjennom de mange gode smakene. Du kan dermed kombinere deilig og fristende mat med protein.

I tillegg til ovennevnte finner du bl.a. følgende sportsernæring på denne siden:

  • Kreatin
  • BCAA
  • Rødbetejuice
  • EAA
  • Pre-Workout drikke og pulver
  • Weight Gainer
  • Tilbehør til sportsernæring

Treningsutstyr

kvinner praktiserer yoga hjemme Med24.no

Hvis du ønsker å leve et sunt liv, vil slanking og sportsernæring gå langt. Trening og fysisk aktivitet er imidlertid en stor del av en sunn livsstil. Heldigvis trenger det ikke være vanskelig: Hos Med24.no finner du massevis av effektive og billige produkter til hjemmetreningen, så du slipper å betale for det månedlige treningssenterabonnementet. På den måten kan du trene når det passer deg, uten å måtte gå ut av døren.

Treningsutstyr for styrketrening

I det store utvalget finner du bl.a. treningsbånd som er fleksible og effektive verktøy for din styrketrening. Strikkene kan brukes i mange ulike øvelser, hvor du kan øke intensiteten og utfordre musklene. Strikkene fås med ulik motstand, slik at du enkelt kan finne en som passer ditt nivå. Øk vanskelighetsgraden med en håndledds-/ankelvekt for å få enda mer ut av treningen.

En treningsball er også perfekt for styrketrening hjemme. Øk kroppsbevisstheten din og få en bedre kjernemuskulatur med en av de mange ballene. De mange forskjellige størrelsene gjør det enkelt å finne en som passer deg.

Hjemme-yoga

Får du en komfortabel treningsmatte, kan du enkelt gjøre yoga hjemme. Her har du muligheten til å slå av hjernen og fokusere på kropp og pust. I tillegg til en matte kan du også dra nytte av en yogablokk, som du kan bruke til assistanse for full fleksibilitet.

Trenger du hjelp til balanse, kan et yogabelte også være en god investering. Beltet kan bidra til å avlaste kroppen og opprettholde balansen, slik at du kan få mer ut av innsatsen din på matten. Du kan også trene balansen på en vippe- eller balansepute.

Kondisjonstrening hjemme

Mange forbinder cardio med løping eller annen trening som krever at du forlater hjemmet ditt. Heldigvis gir et hoppetau deg en enkel og effektiv mulighet til å trene kondisjon på stuegulvet. Du kan justere tempo og vanskelighetsgrad selv, trene med kompliserte øvelser eller bare hoppe i takt med musikken.


Ergonomi

Bruker du mange timer foran datamaskinen hver dag? Da er du sannsynligvis klar over hvordan dårlige sittestillinger og inaktivitet kan påvirke kroppen din. Heldigvis kan du få ergonomiske verktøy som kan hjelpe deg å oppnå ergonomisk riktige arbeidsstillinger. Ergonomiske produkter inkluderer både balanseplater og sitteputer, samt balanseballer som kan hjelpe deg med å få en bedre sittestilling.

Ønsker du å trene mer på å stå opp i løpet av arbeidsdagen kan du bruke ståmatter, som både kan avlaste knærne og trene opp balansen. Du kan lese mye mer om temaet i ergonomi-kategorien.


pil til toppen

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.