Vitaminer & mineraler

Hva er magnesium godt for? Få svaret her!


Magnesium er et av mineralene vi har flest av i kroppen. Mineralet har en effektiv og dokumentert effekt på flere områder. Det bidrar blant annet til normal funksjon av musklene og hjernen. Her kan du lese om hva magnesium er bra for, om magnesiummangel og mye mer!

K vitamin - Alt du trenger å vite

k vitamin med24

Vil du gjerne passe godt på kroppen og helsen? Vitaminer er viktige for mange funksjoner i din kropp, og er du i underskudd, vil du ofte føle deg utilpass eller få andre symptomer. K-vitamin er en av mange vitaminer som kroppen har bruk for. Dette vitaminet er viktig for flere forskjellige funksjoner i din kropp. Du kan bli mye klokere på det viktige vitaminet her, hvor du også kan se hvilke matvarer vitaminet finnes i.

Får du nok D-vitamin?


Bli klokere på D-vitamin - også kjent som solvitaminet. Mange nordmenn får ikke i seg nok av det viktige vitaminet. Anbefalt daglig inntak av D-vitamin er 10 mikrogram per dag for barn fra 6 måneders alder og fram til 74 år. For personer over 75 år er anbefalingene 20 mikrogram per dag. Bli klokere på dets funksjon i kroppen, symptomer på D-vitaminmangel og mye mer.

Hva er C-vitamin godt for - Få svaret her!

c vitamin Om C-vitamin C-vitamin blir også kalt ascorbinsyre og er et vannoppløselig vitamin. Det vil si at det lett tas opp i kroppen, men til gjengjeld vil det ikke lagres. Vi skiller ut C-vitamin med urinen og siden det ikke lagres i  kroppen, er sannsynligheten for å overdosere liten. C-vitamin er en antioksidant og bidrar blant annet til immunforsvarets normale funksjon, en normal psykisk funksjon og et normalt fungerende nervesystem. C-vitamin medvirker til å redusere tretthet og utmattelse, samt øker...

Fettløselig vs. vannløselige vitaminer - vet du forskjellen?


Lille billede af læge der holder forskellige vitaminpiller, Med24.dk

Vitaminer er med på å sikre at kroppens funksjoner går normalt. Det finnes både fett- og vannløselige vitaminer som vi kan få gjennom kosten eller som kosttilskudd. De er bl.a. avgjørende for vekst, utvikling, reproduksjon og mange andre funksjoner, og du finner dem i et hav av forskjellige matvarer - Les mer om fett- og vannløselige vitaminer her:

Vitamin E – antioksidanten som beskytter cellene dine


Stort billede af forskellige fødevarer, der indeholder E vitamin, Med24.dk

Visste du at nøtter og mandler inneholder vitamin E? Eller at vitamin E er bra for huden din? Du kan lære enda mer om vitamin E her, så du har kontroll på hvordan det bidrar til kroppen din, samt hvor i kostholdet du finner vitaminet – les mer her!

Jodtabletter ved atomulykke


Etter at krigen i Ukraina brøt ut, har salget av jodtabletter eksplodert i apotekene landet over. Ord som atomhendelser og radioaktiv stråling er noe som går igjen i mediene og gjør mange bekymret. Men hvordan henger atomhendelser og jod sammen? Og bør du skaffe jodtabletter selv?

Alt du bør vite om multivitaminer

Multivitaminer En sunn, variert og næringsrik kost er som bensin for kroppen vår - den fylles opp med vitaminer og mineraler som holder den gående. Vitaminer og mineraler er essensielle næringsstoffer og absolutt nødvendig for at kroppen skal fungere optimalt og normalt. Mange kan likevel kjenne seg igjen i at en hektisk hverdag gjør det lett å velge bort frukt og grønt, til fordel for lettvinte og raske løsninger. Da er det fint at det finnes kosttilskudd med multivitaminer som med...

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.