Hårpleie

Curly Girl-metodens forbudte ingredienser!


Lille billede - Kvinde med rødt krøllet hår rækker hånden frem som stoptegn

Curly Girl-metoden er en hårpleiemetode som er spesialdesignet for å ta vare på krøllete hår slik at du kan få det beste ut av krøllene dine. Hvis du vil følge metoden, er det spesifikke ingredienser du må unngå. Dette gjelder uttørkende alkoholer, silikon og sulfater. Her får du vite nøyaktig hvilke ingredienser du bør unngå og deres effekt på håret ditt.

Curly Girl Method – Den Ultimate Guiden


Kvinne som smiler med flotte og definerte krøller

Curly Girl-metoden er en hårpleierutine hvor du unngår sterke sulfater, silikon og tørkende alkoholer. Men hvordan gjør du det egentlig? I denne guiden kan du få svar på alt du bør vite og hvilke produkter som er Curly Girl-approved.

Vitaminer til håret - få svar på hvilke du trenger!

Lite bilde, vitaminer til hår, Med24.no

Visste du at vitaminer og mineraler ikke bare bidrar til kroppen og helsen? Flere vitaminer og mineraler er også gode for håret, så hvis du ønsker du å opprettholde et flott, sterkt og velfungerende hår, skal du lese videre! Vi gir deg en oversikt over hvilke vitaminer og mineraler som bidrar til et normalt hår, samt en guide til hvilke matvarer og kosttilskudd du skal gå etter. Du får også 5 tips for og få håret til å gro fortere.

Enkle løsninger for tørr hodebunn

lille billede, kvinde klør i håret - orange baggrund, Med24.dk

Det er ikke morsomt å ha tørr hodebunn, men dessverre plages mange med den kløende og irriterende tilstanden. Heldigvis er en tørr hodebunn oftest lett å behandle med bl.a. shampoo, kremer og oljer. Behandling av tørr hodebunn er viktig, så les med her og bli klokere på symptomer og behandling av tørr hodebunn og flass.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.