Allergi

Pollenallergi: 10 gode tips for egenomsorg & forebygging


kvinder med høfeber nyser lillebillede

Selv om vi i dag har rikelig med behandlinger mot allergi og høysnue, har stadig flere problemer med kløende og røde øyne, rennende nese og kløende hals. Allergien lar seg ikke kurere, men heldigvis kan du få hjelp av både reseptfrie og reseptbelagte medisiner. I denne artikkelen får du 10 gode tips til hvordan du kan ta vare på deg selv og unngå situasjoner som gir deg symptomer.

Histaminintoleranse - symptomer og behandling

kvinde på sofa med ubehag-med24

Får du hodepine, flatulens eller allergiske hudreaksjoner etter et glass rødvin til middag eller etter å ha spist en sjokoladebit? Kanskje du er i tvil om du har allergi? Selv om symptomene umiddelbart kan forveksles med allergiske reaksjoner, kan det være histaminintoleranse. Lær mer om årsaken og hva du kan gjøre med det i denne artikkelen.

Allergi & høysnue - forebygging og behandling

kvinde pudser næse

Høysnue og allergi kan være en stor plage i hverdagen. Kanskje er du en av dem som kun opplever kløende øyne og rennende nese – eller kanskje du tilhører de som nesten ikke kan oppholde seg utendørs i sommermånedene. Uansett om du har lett eller alvorlig høysnue og allergier, kan du her få gode råd om forebygging, egenomsorg og behandling i denne artikkelen.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.