Trening og aktivitet

Kondisjonstrening – Få opp pulsen og styrk kroppen!


Lite bilde, kvinne og mann måler pulsen på løpetur, Med24.no

Kondisjonstrening er perfekt for deg når du skal forbedre utholdenheten og styrke kroppen. Det viktigste er at du får opp pulsen. Treningen kan ta 20 min. eller 1 time - alt etter hva du ønsker! Trenger du inspirasjon til cardioen din, eller vil du lese mer om de mange fordelene med trening, bør du lese videre her!

Hva er den beste treningsformen for deg?


Det finnes et hav av alternativer når det kommer til å velge vår personlige treningsform. Optimalt sett bør vi trene litt av hvert, men realiteten er at de fleste av oss velger etter hva som er praktisk, tid, penger og det som er populært på treningsfronten akkurat nå. Her får du veiledning så du lettere kan forstå hva som passer best for deg!

7 enkle råd - Slik klarer du 10.000 skritt om dagen

Hvordan klare å gå 10.000 skritt hver dag? Hvordan klare å gå 10.000 skritt hver dag? Du har sikkert hørt at det er sunt for deg å gå 10.000 skritt om dagen, men hvordan kan det la seg gjøre i en hverdag med mange timer stillesitting på jobben hver dag? Vi gir deg tipsene til hvordan du kan få det til. For det er mulig! En gåtur er sunn - både for kropp og sjel Virker en lang gåtur kjedelig og kanskje som sløsing av tid? Faktisk...

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.