Biogan

191 Produkt(er)

Biogan - Økologiske kvalitetsprodukter

Biogan ønsker deg velkommen til en verden av økologisk mat i et bredt utvalg av spennende og kvalitetsorienterte matvarer fra hele verden.

Visjoner om et økologisk marked

Anders Kok ble grunnlegger av grossistfirmaet Biogan i 1996 da han fikk ideen om å produsere mat uten bruk av kjemikalier, kunstige fargestoffer og tilsetningsstoffer, noe som ikke var tilfelle for mange matvarer på den tiden.

Anders var imidlertid en ivrig beundrer av økologisk mat, og han var alltid på utkikk etter nye økologiske råvarer og smaker når han var i Danmark og i utlandet. Hans visjoner om et marked fylt av økologiske produkter og produkter som er laget med omtanke for miljø og forbruker, lever fortsatt i dag. Hans visjoner om et marked fylt med økologiske produkter og produkter som er laget med omtanke for miljøet og forbrukeren, er i dag blitt virkelighet.

De første økologiske produktene selskapet solgte, var poteter, gulrøtter og melk, men det tok ikke lang tid før importen av ris, pasta og tomatprodukter tok til - og dette var bare starten på det økologiske eventyret.

Økologiske og hensynsfulle kjerneverdier

Biogans største ønske er å tilby oss økologiske kvalitetsprodukter i et sortiment som er så variert og bredt at valgmulighetene er like store for en økologisk forbruker som de er for en konvensjonell i dag.

En av Biogans kjerneverdier er ikke bare å lytte til kundene, men også å handle ut fra deres ønsker og skape de produktene de vil ha. Det tette samarbeidet mellom kunde og bedrift har resultert i at Biogan i dag kan tilby deg over 800 rene og deilige matvarer!

Resultatet av hardt og lidenskapelig arbeid gir deg ikke bare et stort utvalg av økologisk mat og drikke, men selskapets kjerneverdier er også et godt eksempel på en omtenksom og profesjonell forening:

Deres hovedfokus inkluderer:

 • Økologisk; slik at forbrukeren bare får det beste og reneste produktet (siden 1996)
 • Økologisk til hverdagspriser
 • Kvalitet i alle ledd og funksjoner
 • Lidenskap for glede og helse gjennom ren mat
 • Fairtrade i alle ledd av handelen

Deres verdier er basert på:

 • Et grønnere miljø. Emballasjen er utformet med tanke på miljøet.
 • Bedre dyrevelferd.
 • Forbedret personlig helse gjennom ren mat.
 • Kvalitet. Biogan er både et troverdig og profesjonelt selskap der kvaliteten er høy i alle deler av organisasjonen.
 • Utvikling. Biogan er alltid på utkikk etter nye og spennende produkter og løsninger - du/dine ønsker som forbruker er involvert i alle prosesser.
 • Rettferdighet. Fokus som likelønn og rettferdig handel er høyt vektlagt i selskapet.
 • Å være imøtekommende. Dette gjelder både kunder og den generelle visjonen om et sortiment som skaper muligheter innenfor et målrettet kosthold - derfor er også glutenfrie og veganske produkter inkludert.

Biogans valg av emballasje

De fleste poseprodukter fra Biogan er pakket i en nøytral folie med påsatt etikett. Dette er et bevisst valg som Biogan mener gir mest trygghet for deg som forbruker, men også det mest bærekraftige valget.

Med trygghet mener Biogan at du kan se hva posen inneholder, da det er en gjennomsiktig folie, og du kan også enkelt se hvor mye som er i posen.
Med bærekraft mener Biogan at de bruker så lite folie som mulig, og de liker å pakke poser med så stort innhold som mulig, da dette betyr at de bruker minst mulig emballasje. For en pose med 1 kg produkt veier folien 5 til 6 gram.

Når Biogan bruker en uprintet folie, kan de også bruke den til ulike produkter, og skulle et produkt utgå, trenger de ikke å kaste den gjenværende folien.
Folien skal sorteres som mykplast og kan resirkuleres.

Biogan er ditt økologiske valg!

Vi leverer et bredt utvalg av Biogans økologiske kvalitetsprodukter til gode priser! Sortimentet består av alt fra økologiske basisprodukter til spesialiteter - noe for enhver smak og ethvert behov.

Vi tilbyr økologiske linfrø, mandler, olivenolje og quinoa fra Biogan, og du finner også et stort utvalg av dagligvareprodukter som: rismel, kanel, pasta, nøtter, tørket frukt, krydder, tofu, eddiker og mye mer!

Ditt økologiske valg starter her. På Med24.no finner du vårt store utvalg av Biogans kvalitetsbevisste og sunne økologiske matvarer. Vi har nøye valgt ut disse for å kunne tilby deg et trygt og sunt valg hver gang du handler hos oss. Som alltid er produktene tilgjengelige til en god pris, og du har også muligheten til gratis frakt og dag-til-dag-levering.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.