Biogan Kikerter Ø - 1 kg
Økologiske kikerter
Kikerter (cicer arientinum) kalles også garbanzobønner, etter det spanske navnet for erten. Kikerter ligner erter, men har en rynket overflate. Det finnes flere varianter.
Kikerter skal settes i bløt før de brukes, og kan brukes i gryteretter, salater, supper og posteier og brukes mye i vegansk og vegetarisk matlaging. Kikerter er hovedbestandelen av blant annet hummus og falafel og egner seg også som bønnespirer.
Tips! Tørr kokte kikerter i ovnen ved langsom varme og få et sunt og smakfult snack!
Innhold: 1 kg
Energi |
1541 kJ / 368 kcal |
Fett |
6,9 g |
- herav mettede fettsyrer |
0,63 g |
Karbohydrater |
49,5 g |
- herav sukkerarter |
9,5 g |
Kostfibre |
12,2 g |
Protein |
20,4 g |
Salt |
0,1 g |
Kikerter*
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.