Biogan Agar Agar pulver Ø - 30 gram
Økologisk Agar-agar pulver fra Biogan
Agar agar er en vegetabilsk erstatning for gelatin. Agar agar er ideelt til bruk i syltetøy, desserter og frukt-, juice- eller melkefyllinger. Pulveret har en mild smak som ikke trenger inn i maten. Agar Agar er laget av økologiske rødalger. 1 ts. Agar Agar tilsvarer 5 ark gelatin, men det er viktig å huske på at Agar Agars funksjon svekkes hvis det brukes sammen med sitrusfrukter som appelsin og sitron.
Oppbevaring: tørt og kjølig.
Bruk:
Bruk 1 teskje agar agar til ½ liter varm væske eller 500 g frukt. Fjern 5 ss. væske fjernes og røres med agar agar, tilsett deretter resten av væsken og kok opp i ca. 2 minutter. Løsningen vil bli til gelé ved temperaturer mellom 34-38 grader og fast ved lavere
temperaturer blir den fast.
For pudding bruk 2 ts.
Innhold: 30 g.
Energi |
775 kJ / 191 kcal |
Fett |
0,3 g |
- herav mettede fettsyrer |
0,3 g |
Karbohydrater |
10 g |
- herav sukkerarter |
0,5 g |
Fiber |
70 g |
Protein |
2,0 g |
Salt |
3,12 g |
Rødalge*
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.