Biogan Tempeh Ø - 175 g
Økologisk tempeh
Tempeh er laget av hele sojabønner som er naturlig gjæret, der tofu er laget av væsken fra ferske sojabønner. Disse ligner veldig på hverandre. Fermentering betyr at tempeh har en fast tekstur.
Tempeh smaker litt nøtteaktig, så krydder som karri, hvitløk, ingefær og chili passer godt til tempeh. Tempeh kan brukes nesten som kjøtt i velkjente retter.
Oppbevaring
Bør oppbevares tørt og kjølig. Skal settes i kjøleskap etter åpning.
Innhold: 500 ml (drenert vekt 175 g).
Energi |
749 kJ / 179 kcal |
Fett |
8 g |
- herav mettede fettsyrer |
1,1 g |
Karbohydrater |
12 g |
- herav sukkerarter |
1,1 g |
Protein |
17,5 g |
Kostfibre |
5 g |
Salt |
0,1 g |
Soyabønner* (80%), Vann, Rhizopus kultur
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.