Biogan Sorghum Mel glutenfri Ø - 1 kg
Sorghum mel
Sorghum er en gressort, som opprinnelig stammer fra Sentralafrika. Det er den viktigste kornsorten til menneskeføde i store deler av Afrika og Asia, blandt annet fordi den kan vokse i meget tørre og varme områder.
Sorghum mel har et høyt innhold av fiber og er naturlig glutenfritt.
Sorghum mel har et høyt innhold av mineraler.
Denne melsorten er velegnet til brød, kaker og tertebunner, og kan tilsettes egg, olje eller annet fettstoff for å forbedre strukturen i deigen.
Energi |
1645 Kj / 389 Kcal |
Fett |
3 g |
- herav mettede fettsyrer |
0 g |
Karbohydrater |
74 g |
- herav sukkerarter |
0,4 g |
Kostfibre |
9 g |
Protein |
12 g |
Salt |
0,01 g |
Sorghum Mel*
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.