Barer Shake Ferdigretter Nupo Pakketilbud og Startpakker Pulver - slankepulver Supper Utstyr Øvrige slankeprodukter

Stort utvalg av slankeprodukter

Slankepulver, Nupo, Nutrilett m.m.

Er du på diett eller har planer om å gå ned i vekt? Hos Med24.no finner du flere slankeprodukter og slankehjelpemidler – bl.a barer, shaker, ferdigretter, pulver, supper og slanketilskudd. Se det store utvalget av Nutrilett, Noka, New Nordic og Nupo til gode priser!

Alt om slankekur & vekttap | Slankekosttilskudd | Måltidserstatninger | Nupo

82 Produkt(er)

Alt om slankekur & vekttap

Hvis du har tatt beslutningen om å gå ned i vekt, ønsker du sikkert at det skal gå så fort som mulig. Men permanent vekttap kan ofte være en langtekkelig affære hvor du må jobbe med deg selv og tålmodigheten din. Det finnes ingen mirakelkurer - du er nødt til å endre kosthold og livsstil for å oppnå ønsket resultat. Den enkle regelen når det kommer til vekttap, er at du må innta færre kalorier enn du forbrenner.

Det er mange metoder for å oppnå et kaloriunderskudd. Noen spiser det samme som alltid i mindre porsjoner, mens andre endrer livsstil fullstendig. Sistnevnte er vanligvis den mest holdbare, hvor du vil se endringer i tallet på vekten, og føle økt velvære i hverdagen.

Slik hjelper slankeprodukter deg når du vil ned i vekt

Slankeprodukter kan gi deg en god start når du ønsker en livsstilsendring, og kan også hjelpe deg til effektivt vekttap på kortest mulig tid. Slankeprodukter betyr både slankende kosttilskudd, måltids- og komplette måltidserstatninger samt ferdigmat med lavt kaloriinnhold og utstyr til kostholdet ditt. Bruker du slankeprodukter som en del av et slankekosthold, er det lettere å planlegge et større kaloriunderskudd enn dersom du skal ta avgjørelser i forhold til hva skal og ikke skal spise til enhver tid.

Slankemidler kan inngå som et supplement i et variert og kalorifattig kosthold, hvor du erstatter et måltid med et slankeprodukt. Du kan også gå på en diett hvor du kun spiser slankeprodukter for å redusere det daglige kaloriinntaket. Mulighetene er mange og det er opp til deg å bestemme hvilke metoder som passer deg best.


Slankekosttilskudd - Få i deg det du trenger

Når du spiser færre kalorier, kan kroppen din trenge flere vitaminer, mineraler osv. Derfor finner du et bredt utvalg av slanketilskudd som kan gi deg de nødvendige næringsstoffene du trenger gjennom din vektnedgang.

Se alle våre gode tilbud på Priskrig på kosttilskudd eller under kategorien Kosttilskudd. Er du veganer eller vegetarianer kan du også finne flere veganske kosttilskudd. Du får det beste ut av kosttilskuddene dersom du følger anbefalingene for det enkelte produkt. 

Måltidsbarer - rask mat på farten

En diettbar er en av de enkleste måtene å erstatte et hovedmåltid med diettmat. Du kan putte en i vesken om morgenen, slik at du raskt kan stille sulten i løpet av dagen. Du finner deilige barer med smak av f.eks.

  • Sjokolade
  • Karamell
  • Sitron
  • Toffee
  • Brownie

Ferdigretter – gjør det enkelt å være på diett!

Selv om mange elsker barer og shakes som et alternativ til et hovedmåltid, er du kanskje mer glad i klassiske retter med smaker du kjenner fra din egen matlaging. De deilige og kalorifattige ferdigrettene kan være en hjelp på veien til varig vektnedgang.


Måltidserstatninger – effektive og kalorifattige dietter

I stedet for å erstatte enkeltmåltider med barer, shaker eller ferdigretter, kan du alternativt erstatte alle måltider med slankemat og -produkter. De aller fleste ønsker raskt og effektivt vekttap, og dette kan bli en realitet med de klinisk testede diettene fra blant annet Nupo.

Nupo - slankeprodukter som virker

En av fordelene med komplette måltidserstatninger er at du ikke trenger å måle, veie og tilberede maten selv. Du trenger heller ikke planlegge og tenke ut et lavkalorikosthold med riktige mengder protein, vitaminer og andre næringsstoffer.

Kjøp Nupo hos Med24

Hos Med24.no finner du et stort utvalg av billige Nupo-produkter. Nupo-kuren har etter hvert blitt kjent som en av de mest effektive slankekurene, hvor mange ser en endring i vekt etter noen uker med Nupo. Se vårt store utvalg av Nupo-produkter.

Ønsker du å lese mer om Nupo, og hvilke resultater du kan forvente av en Nupo-kur, les artikkelen Slik kommer du godt i gang med Nupo.


Utstyr til slankekuren

Når du er i ferd med å gå ned i vekt er det motiverende å følge med på fremgangen. Mange nøyer seg med å måle fremgangen med en vanlig badevekt, men i dag kan du også kjøpe avanserte vekter som måler fett eller foretar en analyse av kroppen din. Merker som Tanita og Omron har laget fantastiske produkter. Sjekk alt innen slanking ved å søke på våre sider, Med24.no.


pil til toppen

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.