MAXIM Hypotonic Sports Drink Orange - 480g

1
Se alle produkter fra Maxim & Maxim Endurance
Varenummer: 10243

MAXIM Hypotonic Sports Drink Orange gir energi når du trener

MAXIM Hypotonic Sports Drink er en hurtigvirkende og effektiv hypoton energidrikk som hjelper deg med å opprettholde væskebalansen i kroppen mens du trener. Sportsdrikken er også en energidrikk, da den sørger for å tilføre kroppen den nødvendige mengden energi for å prestere optimalt under trening og konkurranse.

NB! En hypoton sportsdrikk/energidrikk kjennetegnes ved at den absorberes raskt i kroppen.

MAXIM Hypotonic Sports Drink inneholder en optimal blanding av raske og langsomme karbohydrater. Maltodexstrin gir deg umiddelbar energi, mens de mer sammensatte karbohydratene i fruktose tilfører energi gradvis.

Innholdet av mineraler og karbohydrater fyller elektrolytt- og glykogenlagrene, og bidrar til å gjenopprette væske- og mineral/saltbalansen, slik at du unngår dehydrering. Hypotonic Sports Drink inneholder tre typer mineraler; natrium, kalium og magnesium.

Hypotonic Sports Drink er for deg som er seriøs omkring trening og ønsker å prestere på et høyt nivå. Den er spesielt egnet for deg som driver med utholdenhetsidrett, men kan også brukes til alle andre former for idrett og trening. Har du behov for en energidrikk på håndballkamp, fotballkamp eller lignende, er denne sportsdrikken også et godt valg.

Bruksanvisning

Bland 2 skjeer av pulveret med 500 ml vann, 3 skjeer med 750 ml vann, eller 4 skjeer med 1 liter vann. Under trening bør du drikke 200-250 ml ferdig drikk hvert 15-20 min.
Måleskje medfølger. 


Innhold: 480 g

Næringsinnhold per 100 g
Energi 1476 kJ / 347 kcal
Fett 0 g
Karbohydrater 87 g
- herav sukkerarter 34 g
Fiber 0,1 g
Protein 0 g
Salt 1,3 g
Kalium 500 mg
Magnesium 93,8 mg

Ingredienser
Maltodekstrin, fruktose, mineraler (trinatriumcitrat, trikaliumcitrat, magnesiumkarbonat), surhetsregulerende middel (sitronsyre), arom(a), fargestoffer (betakaroten)

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Maxim & Maxim Endurance
Varenummer: 10243

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.