Biogan Ertekjøtt Ø - 250 g
Ertekjøtt fra Biogan
Ertekjøtt er produsert av økologiske gule erter.
Ertekjøtt har ikke mye smak, men tar smak etter de kryddere eller den buljong de tilberedes i. Det kan brukes i mange forskjellige retter, blant annet lasagne, bolognese eller mikses med grønnsaker og formes til biffer.
Ertekjøtt har et proteininnhold på 55g pr. 100g og et kostfiberinnhold på 16g pr. 100g.
100g rå ertekjøtt blir til ca. 370 g når det er tilberedt.
Tilberedning: hvis ertekjøttet skal brukes til f.eks. en kjøttkake. Kok opp 500 ml vann og tilsett en buljongterning, ha i ertekjøttet, ta gryten av varmen og la den stå i 5 min.
Hvis du skal bruke ertekjøttet i en bolognese, skal ertekjøttet ikke forberedes først, men tilsettes som du ville tilsette oksekjøtt.
Innhold: 250 g
Energi |
1545 Kj / 367 Kcal |
Fett |
5 g |
- herav mettede fettsyrer |
0,9 g |
Karbohydrater |
17 g |
- herav sukkerarter |
3,5 g |
Kostfibre |
16 g |
Protein |
55 g |
Salt |
0,01 g |
Gule splitterter*
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.