Biogan Fusilli med Linser Ø - 250 g
Biogan økologisk Fusilli med Linser - 250 g
Disse Fusilli er laget av linser som dyrkes i den italienske nasjonalparken Sibillini i Appenninene. De er rike på fiber og protein, og har en ru overflate så saus eller pesto fester seg bedre til overflaten. Fusilli har mye smak og kan brukes i salater, supper, som hovedingrediens i måltidet, eller som erstatning for hvetepasta. Pastaen har en intens smak av røde linser.
Tilberedning:
- Hell vann i gryten, sørg for at fusillien er tildekket
- Kok vannet før du legger fusillien i vannet
- Kok i 5-6 minutter (IKKE rør rundt i de første 3-4 minuttene)
- Dropp salt da fusillien allerede har mye smak
Innhold: 250 g.
Energi |
1375 kJ / 325 kcal |
Fett |
0,3 g |
- herav mettede fettsyrer |
0,2 g |
Karbohydrater |
48 g |
- herav sukkerarter |
1,2 g |
Kostfibre |
13,6 g |
Protein |
25,8 g |
Salt |
0,05 g |
Rød linsemel*
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.