Biogan Bananmel grønn Ø - 350 g.
Biogan Banana Flour er økologisk og glutenfritt for allsidig matlaging
Biogan Banana Flour Green er et økologisk og naturlig glutenfritt mel laget av grønne bananer. Dette melet er en flott erstatning for tradisjonelt mel og er ideelt til baking, matlaging eller som fortykningsmiddel i ulike retter.
Bananene skrelles og tørkes, og når de er tørre, males de til fint bananmel. Det er spesielt godt egnet for glutenfrie dietter og gir deg mulighet til å eksperimentere på kjøkkenet med nye og spennende smaker.
Melet har nesten ingen banansmak, noe som gjør det til en god erstatning for vanlig hvetemel. Det er tregere i bruk enn hvetemel, så du trenger ikke like mye av det. Erstatt for eksempel 200 gram hvetemel med 150 gram bananmel.
Bananmel kan brukes til glutenfrie bakevarer som pannekaker, smoothies, brød og kaker.
Funksjoner
- Økologisk og glutenfritt mel
- Laget av grønne bananer
- Passer til både søte og salte retter
- Perfekt som erstatning for vanlig mel
Hvordan bruke
Bruk Biogan Banana Flour Green som erstatning for tradisjonelt mel i bakevarer, pannekaker eller som fortykningsmiddel i supper og sauser.
Innhold: 350 g
Energi |
1507 Kj / 356 Kcal |
Fett |
0,5 g |
- herav mettede fettsyrer |
0,2 g |
Karbohydrater |
79 g |
- herav sukkerarter |
3,2 g |
Kostfibre |
8,6 g |
Protein |
4,3 g |
Salt |
0,06 g |
Økologiske bananer
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.