Biogan Speltkerner Ø - 400 g
Biogan økologisk Speltkjerner - en god kilde til proteiner
Disse speltkjernene fra Biogan er spelt høstet tidlig mens kjernene er umodne. Kjernene tørkes deretter og varmes i ovn, hvor de har en krydret, søt og lett røyksmak. Speltkjerner er en god proteinkilde da de inneholder 12 g protein pr 100 g, i tillegg er de rike på fiber da de inneholder 9 g fiber pr. 100 g.
Speltkjerner kan brukes som erstatning for ris eller pasta, men egner seg også godt i en deilig salat. Du kan også lage en herlig rissotto med speltkjernene.
Oppskrift til speltkjerner (4 personer):
- Skyll speltkjernene og kok kjernene med vann, olje og salt i 40-45 minutter
- Bruk 250 g speltkjerner til 600 ml vann
- Tilsett ½ tsk. salt og 2 spsk. olivenolje
Innhold: 400 g.
Energi |
1453 kJ / 347 kcal |
Fett |
2,7 g |
- herav mettede fettsyrer |
0,4 g |
Karbohydrater |
63 g |
- herav sukkerarter |
0,8 g |
Kostfibre |
8,8 g |
Protein |
12 g |
Salt |
0,01 g |
Speltkjerner (Grünkern)*
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.