Biogan Boghvedegryn Ø - 750 g.
Økologiske bokhvetegryn fra Biogan, velegnet til grøt og baking
Bokhvete blir ofte forvekslet med korn, men bokhvete er faktisk en nøtt. Disse økologiske bokhvetegrynene fra Biogan har imidlertid mange av de samme bruksområdene som for eksempel havregryn eller hvetemel. Produktet egner seg spesielt godt til frokostretter, du kan for eksempel bruke dem i en kremet grøt eller i nybakte muffins. Biogan Bokhvetegryn kan også erstatte egg som bindemiddel i flere retter, som for eksempel pannekaker og farser.
Innhold: 750 g
Energi |
1430 kJ/342 kcal |
Fett |
1,6 g |
- herav mettede fettsyrer |
0,3 g |
Karbohydrater |
73 g |
- herav sukkerarter |
0,3 g |
Kostfibre |
3,2 g |
Protein |
8 g |
Salt |
< 0,01 g |
Knekket boghvete*
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.