Aurion Den Varme Grød - Glutenfri Grøt Ø - 700 g

1
Se alle produkter fra Aurion
Varenummer: 31518

Få deilig varm grøt til frokost - nå helt uten gluten.

Få en deilig glutenfri frokost med grøtblandingen fra Aurion. Grøtmixen inneholder risflak, ristet hirse, quinuaflak og hakket aprikos. Det hele av økologisk kvalitet.

Tilbereding:
- 60 g (1 dl) kornblanding
- 3,5 dl vann
- Litt salt

Hell kornblanding og kaldt vann i en kjele og kok opp under svak varme i 5 minutter med lokket på gløtt. Rør regelmessig. Smak deretter til med litt salt, og gjerne litt tørket frukt og nøtter. La grøten trekke i 15 minutter, eventuelt innpakket i et håndkle eller lignende.

Oppbevaring:
Bør lagres tørt, ikke for varmt og ikke sammen med sterkt luktende produkter.

Innhold: 700 g

Næringsinnhold pr. 100 g
Energi 1510 kJ / 360 kcal
Protein 10 g
Karbohydrat 72 g
Fett 4,0 g
- Herav mettede fettsyrer 0,5 g
Kostfiber 5,7 g
Salt 0-0,5 g
Næringsinnhold per 100 g:

Energi

1509 kJ / 361 kcal

Fett

3,6 g

- herav mettede fettsyrer

1,6 g

Karbohydrater

70,2 g

- herav sukkerarter

4 g

Kostfibre

4,8 g

Protein

10,5 g

Salt

0,01 g

Ingredienser:

Risflak*, Ristet hirse*, quinuaflager*, quinottoflager*, hakkede abrikoser*

Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Aurion
Varenummer: 31518
EU økologimærke Ø-mærket Demeter
EU økologimærke Ø-mærket Demeter

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.