Sukrin Proteinbrød - 220 g
Brødmiks havre og sesam glutenfri - 220 gr
Nå kan du enkelt og raskt bake et fint og lyst brød uten hverken soya, gluten eller gjær.
Brødet får en god, nøytral smak og inneholder ingen hele frø eller kjerner. Vi har brukt mel fra sesamfrø, mandler og havre, hvilket gir et karbohydratinnhold som er 85 % lavere enn i allminnelig grovbrød. Brødmikset blandes med 4 dl vann, melk, kvark, yoghurt eller annet melkeprodukt/-erstatning.
Det kan holde seg friskt og saftig i flere dager og egner seg godt til frysing.
Innholdet gir et ferdig brød på ca. 600 gram.
Energi |
576 kJ / 138 kcal |
Fett |
5,1 g |
- herav mettede fettsyrer |
0,9 g |
Karbohydrater |
3,9 g |
Fiber |
7,5 g |
Protein |
15,4 g |
Salt |
1,3 g |
Sesammel, mandelmel, Havremel (glutenfri), Eggepulver, Fiber (psyllium, ærter), Erteprotein, Sødestof: erythritol (sukrin), Hævemiddel: bikarbonat, difosfat), Mineralsalt: natriumklorid, kaliumklorid
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Sesam, mandel, Egg, Havre
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.