Funksjonell Mat

19 Produkt(er)

Deilig og "funksjonell" mat

Sukrin, fiberrik sirup, glutenfritt lavkarbobrød og økologisk kokosmel – Funksjonell Mat har flere gode alternativer du enkelt kan bruke i bakingen. Hvis du har det travelt, tilbyr de også en fantastisk kakemiks eller brødmiks som du raskt kan blande sammen og sette i ovnen! Det blir garantert en stor hit på bordet hjemme.

Hva er Funksjonell mat?

Funksjonell Mat er et norsk varemerke som tilbyr en rekke innovative matprodukter – ikke bare for en enklere hverdag, men også for en sunnere. Alle matvarene er basert på naturlige, smakfulle og svært velsmakende ingredienser.

Siden merkevaren ble grunnlagt i 2007, har interessen og etterspørselen etter produktene vokst lynraskt. De har levert og forsynt markedet med innovative hverdagsmatløsninger i verdensklasse som har gjort det enklere for mange forbrukere å leve et sunt liv.

Til tross for sunnere alternativer går Funksjonell Mat aldri på akkord med kvalitet eller smak. De velkjente brødmiksene og sukrinene har blitt en favoritt blant mange europeiske forbrukere.

Funksjonell Mat brødblanding

Med de ulike brødmiksene fra Funksjonell Mat slipper du enkelt alt bryet med å finne den rette oppskriften på et kjempegodt, sunt, glutenfritt eller laktosefritt brød – de har gjort alt arbeidet for deg!

Blandingene er enkle og raske å blande sammen, og brødene er saftige og smakfulle og vil garantert falle i smak hos alle i familien. Noen av miksene kan til og med legges i fryseren og varmes opp igjen. Enklere blir det ikke!

Funksjonell Mat mel

Det finnes mange gode alternativer til hvetemel. Funksjonell Mat tilbyr blant annet mandelmel, kokosmel og sesammel. Det er bare fantasien som setter grenser når det gjelder smakfulle, sunne og spennende alternativer til de vanligste matvarene.

Du kan bruke de ulike melsortene i hjemmebakst og blant annet tilføre viktige næringsstoffer og nye smaker.

Functional Food kakemiks

Både glutenallergikere og diabetikere kan glede seg over den velsmakende og svampete kaken fra Funktionell Mat Kakemiks. Kakemiksen er den perfekte grunndeigen som gjør det enkelt å bake favorittkaken din, enten det er kanelkake, gulrotkake eller eplekake! Og du kan til og med spise den med god samvittighet.

Funksjonell Mat Sukrin og sirup

Sukrin har blitt et verdenskjent fenomen, og er spesielt populært blant dem som ønsker et kalorifritt alternativ til sukker.

Med Funksjonell Mat Sukrin unngår du kunstige søtningsmidler og sukker, samtidig som du kan tilfredsstille søtsuget på best mulig måte. Alt i produktet er av naturlig opprinnelse og kan brukes som sukkererstatning på havregrøten eller i bakst!

Sirup kan også være en stor kalorisynder for mange, og derfor har det fantastiske merket utviklet to deilige alternativer til sirup som til og med har et høyt innhold av sunne kostfiber. Begge smaker godt og tilfører den sødmen og konsistensen du ønsker i matlagingen eller desserten.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.