Vaseline

Utforsk Vaselines bemerkelsesverdige reise - fra en krukke med helbredende gelé i 1870 til en moderne global leder innen hudpleie. Klikk her for å lese mer om Vaseline!

12 Produkt(er)

Hva er vaselin?

Vaseline ble etablert i Brooklyn i 1870 og finnes i dag i mer enn 70 land over hele verden. Vaseline er kjent for å være blant de beste innen hånd- og kroppspleie. Vaselines historie starter med en krukke med Vaseline Healing Jelly, som raskt ble populær. Siden den gang har Vaseline utvidet til å omfatte Vaseline Intensive Care-kremer, Vaseline Clover, Vaseline Lip Therapy™ og mye mer.

Tilegnet alle hudtyper

Vaseline er til for å gi alle en sunn hud. Deres ikoniske vaselin kan brukes til allsidig kroppspleie. Noen bruker vaselin som leppepomade, mens andre bruker vaselin på sår. Vaselin på sår fremmer heling og beskytter huden. Vaseline Rosy Lips for tørre lepper gir en vakker farge og intensiv pleie som alle kan bruke. Vaseline har dessuten forpliktet seg til å bruke mindre og bedre plast i emballasjen, noe som viser deres engasjement for både hudpleie og miljøvern.

Fra Vaseline leppepomade til Vaseline Intensive Care

Vaseline er kjent for sitt brede utvalg av hudpleieprodukter. Vaseline leppepomade, spesielt Vaseline Rosy Lips eller en annen Vaseline leppepomade, pleier og beskytter leppene. Vaseline håndkrem og Vaseline intensivpleie kroppskremer gir dyp fuktighet og pleie til tørr hud.

Hva bruker du vaselin til? Det er bare fantasien som setter grenser!

Vaselin har funnet veien inn i mange alternative bruksområder. Du kan bruke vaselin på øyevippene, noe som er populært for mange som et mykgjørende og pleiende middel. Du kan bruke vaselin på albuene eller hælene for å helbrede sprukken og tørr hud.

Vaselin er nøkkelen til sunn hud hver dag

Vaselines produktutvalg er utviklet for å dekke et bredt spekter av hudpleiebehov. Fra den originale Vaseline Healing Jelly, som er ideell for å binde fuktighet i huden og helbrede tørre, sprukne områder, til avanserte kremer som Vaseline Intensive Care, som bekjemper tørrhet med dyp fuktighet. Disse hudpleieproduktene er utviklet for å støtte hudens naturlige helingsprosess og beskytte mot miljøfaktorer.

Egenskaper vaselin besitter:

  • Vaselines produktserier tilbyr intensiv pleie som gir næring og fuktighet til huden i dybden
  • Vaselines leppepomader gir leppene en sunn glød og dyp fuktighet
  • Vaseline Vaseline Petroleum Jelly bidrar til rask tilheling av mindre skrubbsår og tørre flekker
  • Vaselines satsing på miljøvennlig emballasje fremmer bærekraftig hudpleiepraksis
  • Vaseline sørger for at effektive hudpleieprodukter er tilgjengelige for alle forbrukere
  • Det brede sortimentet dekker alle spesifikke hudpleiebehov og -preferanser

Vaselines globale innvirkning på velvære og hudpleie

Vaselines hudpleieprodukter spiller en sentral rolle i mange menneskers daglige hudpleierutiner. Ved å tilby hudpleieprodukter som er både effektive og skånsomme til en overkommelig pris, bidrar Vaseline til å forbedre livskvaliteten for mennesker med ulike hudtyper og hudfarger. Ved å fokusere på hudpleie som en rettighet og ikke et privilegium, jobber Vaseline for å sikre at alle har tilgang til hudpleie som ikke bare pleier huden, men som også bidrar til et sunnere og mer tilfredsstillende liv. Vaselines "See My Skin"-initiativ og "Equitable Skincare for All" fokuserer på å utfordre systemisk rasisme og ulikheter i helsevesenet som har en negativ innvirkning på fargede mennesker.


Se det store utvalget av Vaseline og kjøp det billig her på Med24.no!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.