Vaseline Kløver - 40 g

1
Se alle produkter fra Vaseline
Varenummer: 4116

Vaseline Kløver kan brukes til alt fra tørre lepper til tørre føtter, fra babystell til lipgloss, samt til hundepoter som har blitt såre av salting om vinteren

Historien til Kløver vaselin

Kløver Vaseline ble utviklet for over 125 år siden av Robert Augustus Chesebrough i USA. Han var kjemiker og jobbet i oljeindustrien, da han oppdaget at arbeiderne smurte inn huden sin med oljerester for blant annet å helbrede sår på hender og føtter. Robert tok deretter en prøve til laboratoriet sitt. Her renset han oljen og så at den ble til en gjennomsiktig og luftfri vaselin – en kombinasjon av det tyske ordet for vann og det greske ordet for olivenolje.

En ren råvare

Kløver Vaseline er et fett, bestående av en svært ren råvare som ikke inneholder vann, og trenger derfor ikke å tilsettes konserveringsmidler. Produktet er også uten parfyme og fargestoffer.

Bruksområder

KløverVaseline har et meget bredt bruksområde. Produktet kan brukes til alt fra tørre lepper til tørre føtter, fra babypleie til lipgloss, samt til hundepoter som har blitt såre av salting om vinteren.

Produktet har også stort teknisk brukspotensial, bl.a. som fugemasse, smøremiddel til f.eks. knirkende dører og hengsler, trege kraner og dørhåndtak, og er uunnværlig på båt.


Innhold: 40 g.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Vaseline
Varenummer: 4116
uten parfyme
uten parfyme

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.