Urtekram

164 Produkt(er)

Urtekram - Unn deg selv noe godt til hverdagens ritualer

Det er liksom blitt noe vi sier: ”Vær god mot deg selv”. Men det står aldri helt klart hvordan vi skal gjøre det. Er det å være god mot seg selv å spandere en dyr helgetur på spa, massasje eller handler det om å droppe alle restriksjoner og bare slenge seg på sofaen med fanget fult av knitrende godterposer og romantiske komedier?

Kanskje til å starte med, men så begynner det å gjøre vodt i lommeboka eller at vi får det dårlig og en følelse av å være usunne fordi det gjør vondt i magen siden den ikke er vant til slike utskeielser.

På Med24.no mener vi at det å unne seg noe ekstra og være god mot seg selv skal inngå som en naturlig del av hverdagens ritualer. Når vi f.eks. lager mat, pusser tenner eller tar en dusj.

Derfor tilbyr vi her på Med24.no flere kvalitetsprodukter fra Urtekram som inngår som en naturlig del av hverdagens bortskjemmelser.

Nedenfor viser vu et utvalg av de kvalitetsproduktene fra Urtekram som vi forhandler her på siden. Du kan også finne mange flere i de forskjellige kategoriene.

Har du erfaringer med noen av Urtkram produktene som vi selger setter vi pris på om de legge igjen en anmeldelse på produktsiden.

Urtekram Shampoo er en av flere shampoer som du kan velge mellom på siden vår. Det finnes Urtekram shampooer til alle hårtyper. De inneholder ikke parfyme eller tensider, men kun urteekstrakter, hveteproteiner, såpestoffer fra oljepalmer og vegetabilske oljer. De gir altså god pleie til deg og ditt hår i form av naturlige og økologiske produtker som er helt uten skjulte overraskelser eller ubehagelige stoffer.

Urtekram Tannkrem er en naturlig tannkrem som skåner slimhinnene for den irritasjonen som kan oppstå ved bruk av syntetiske skummemidler i alminnelig tannkrem. Tannkremen inneholder heller ikke fluor og natriumlaurylsulftat som vanligvis tilsettes i tannkrem for å få den til å skumme. Tannkremen fra Urtekram inneholder kritt og aktive virkestoffer som renser tennene og stimulerer tannkjøttet og gjør samtidig at tennene blir hvitere. ”Tannkremen smaker godt, skummer lite og er super effektiv. Det beste av alt er at de ikke brukes i dyreforsøk” skriver Anke Christiansen i sin anmeldelse av Urtekram tannkrem.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.