Tannkrem Tannbørster Tanntråd Tannpirkere Mellomromsbørster Munnskyll og munnspray Blemmer Hvite tenner Munntørrhet Protese - tilbehør Tyggegummi og sugetabletter Øvrig munnpleie MSM

Munn- & tannpleie

Hvorfor er munn- og tannpleie viktig? | Den optimale munn- og tannpleien

635 Produkt(er)

Stort utvalg av munn- og tannpleie

Å ta vare på munnen og tennene er viktig for å unngå unødvendige bakterier, smerter eller ubehag med tennene som vi ønsker å beholde hele livet. For mange av oss blir tannpussen imidlertid bare noen raske sveip på tre av de fem tannflatene, noe som kan føre til helseproblemer.

Tann- og munnstell må aldri bli sett på som en plikt eller et unødvendig tidsfordriv, og det må ikke undervurderes. Tenk bare på hvor ofte vi bruker tennene i løpet av en dag, for eksempel når vi spiser eller tygger tyggegummi. Å opprettholde et sunt munnmiljø og et godt tannstell bør i stedet være en god investering - og det er en investering som alltid vil lønne seg i lengden.

Hvorfor er munn- og tannpleie viktig?

Munnen er full av bakterier - det er helt normalt og uunngåelig. Det vi kan gjøre, er å bli kvitt de farlige, sykdomsfremkallende bakteriene og overflødig rusk som kan forårsake tannråte og tannkjøttbetennelse. Dette gjøres ved å opprettholde god munnhygiene i forbindelse med daglig tannpleie.

God munnhygiene har som mål å fjerne eller redusere bakteriebelegg (også kjent som plakk) på tennene. Når du sørger for å pusse tennene daglig og bruker annet tilbehør som rengjør alle 5 flater på tennene, unngår vi utvikling av karies, periodontal sykdom, dårlig ånde og mye mer!

Forskning viser at betennelser i og rundt tenner og implantater kan påvirke vår generelle helse, forverre sykdommer som diabetes og hjerte- og karsykdommer, og øke risikoen for lungebetennelse hos skrøpelige eldre. Derfor er det så viktig å fjerne plakk regelmessig for å opprettholde optimal helse og velvære.

Dårlig munnhygiene - hvorfor det bør unngås

Vi har alle opplevd ubehagelig lukt i munnen fra tid til annen, men noen opplever at lukten er der hele tiden. Som oftest skyldes det rett og slett dårlig tannbørsting. Hvis tennene og hulrommene i munnen ikke holdes rene, kan bakterier bygge seg opp og sette seg langs tannkjøttet, i tannkjøttlommene eller på tennene, noe som forårsaker lukt, men det kan også føre til betennelse i munnen, noe som bidrar ytterligere til en vond lukt.

Hva er optimal munn- og tannpleie?

Det anbefales at barn og voksne i alle aldre pusser tennene to ganger om dagen med fluortannkrem. Det er viktig at alle tannflatene rengjøres i løpet av dagen, og tannbørsten er det viktigste redskapet, men dessverre kommer den ikke så lett til i mellomrommene mellom tennene. Det kan derfor være nødvendig å bruke andre hjelpemidler som tanntråd, tannpirkere eller mellomromsbørster.

Alle har forskjellige behov og preferanser når det gjelder munn- og tannpleie. Hos Med24.dk har vi sørget for å ha et bredt sortiment som dekker alles behov - enten du har spesifikke krav til egenskaper eller sertifiseringer etc. Som en ekstra bonus tilbyr vi produktene våre til gode priser, supertilbud og med mulighet for gratis frakt!

Du kan finne alt fra:

Tannkrem og munnskyllevann til mellomroms- og elektriske tannbørster! Mange er spesielt interessert i bleking og tannbleking, så vi har funnet noen av de sunneste og tryggeste valgene for deg.

I vårt sortiment finner du også noen av de mest populære merkene som f.eks: Oral-B, Colgate, SB12, BioRepair og Jordan!

Har du et spørsmål? Vi står alltid til tjeneste for deg!

Vi ønsker å gi deg den beste servicen og opplevelsen når du handler hos oss. Derfor har vi en rekke eksperter som står klare til å veilede deg hvis du er i tvil. Vi vil garantere at du får det riktige produktet - det som oppfyller dine behov. Du kan møte alle ekspertene her. Du kan kontakte oss både via e-post og telefon!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.