PROFAST Superfixativ - 40 ml

1
Se alle produkter fra ProFast
Varenummer: 7819
PROFAST spesiell fixativ - 40 ml

PROFAST Superfixativ har en uovertruffen vedheftende evne takket være den ikke helt vannoppløselig. Fixativet løsner heller ikke av drikkevarer eller spytt.

PROFAST Superfixativ er smak - og luktfri, og er lett å påføre. PROFAST Superfixativ har hjulpet mange protesebegere over hele verden til en bedre livskvalitet.

Bruksanvisning:
Rengjør protesen med PROFAST rensetabletter og la den lufttørke. Pensle tannkjøttet med en myk tannbørste. Legg passende mengde PROFAST Superfixativ på protesen, vent i 30 sekunder og deretter sett protesen på plass. Bit sammen og unngå å spise og drikke i løpet av 15 minutter.

PROFAST Superfixativ kan anvendes som små klikker som en smal streng rundt hele protesen eller jevnes til et jevnt forbruk. Start med så lite fiksativ som mulig. Øke, om nødvendig, for å finne den riktige mengden av fikseringsmiddel for å samsvare med protesen og en selv.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra ProFast
Varenummer: 7819

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.