Urtegaarden Glukosesirup - 500 g
Urtegaarden Glukosesirup kan brukes i is og karameller og hindrer sukkeret i å krystallisere seg
Urtegaarden Glukosesirup består av en konsentret oppløsning av karbohydrater med en relativ søteevne på 0,4-0,6. Fremstilt ved enzymatisk nedbrytning av hvetestivelse.
Fordelen ved å bruke sirup fremfor sukker er, at den ikke krystalliserer. F.eks kan karameller bli kornete hvis man kun bruker sukker. Glukosesirup er derfor også spesielt velegnet til is, da det ikke kan krystallisere.
Bruk:
Brukes til is, karamell, drops, vingummi, kake o.l.
Veiledende dosering:
Følg anvisning i oppskrift.
Innhold: 500 g
Hvetestivelse, Vann, E220 svovldioxid
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Hvete
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.