Mgo Manukahonning 450+ - 250 g
Manukahonning 450+
MGO® Manukahonning 450+ garanterer et minimumsinnhold på 300 mg/kg metylglyoksal. Denne honningen, som stammer fra New Zealand, skapes gjennom et spesielt samspill mellom bier og myrteplanter.
Manukahonning er kjent for sin særegne smak og verdsatt for sine unike antibakterielle egenskaper som skiller den fra annen honning. Det som gjør manukahonningen spesiell, er innholdet av det bioaktive molekylet metylglyoksal (MGO).
- Antibakteriell
- CMH-sertifisert
- Minst 450 mg/kg Metylglyoksal
Metylglyoksalinnholdet testes i et uavhengig britisk laboratorium i henhold til ISO 17025-standarden, noe som garanterer honningens kvalitet. Manukahonning kan brukes som en del av et balansert kosthold eller som et naturlig søtningsmiddel i mat og varme drikker. Jo høyere verdi Manukahonningen har på MGO/UMF-skalaen, desto større er honningens antibakterielle effekt.
Denne serien fra MGO Manukahonning er tilgjengelig i 4 forskjellige styrker
MGO 100+
MGO 300+
MGO 450+
MGO 600+
Ingredienser:
100 % manukahonning.
Næringsinnhold | Per 100 g. | Per porsjon 15 g. |
---|---|---|
Energiinnhold | 1375 Kj / 329 kcal | 206 Kj / 49 kcal |
Innhold av fett | <0,1 g | <0,1 g |
- hvorav mettede fettsyrer | <0,1 g | <0,1 g |
Karbohydrater | 78,5 g | 11,78 g |
- hvorav sukkerarter | 76,2 g | 11,43 |
Proteiner | 0,2 g | 0,03 g |
Salt | 8 mg salt | 0,2 mg salt |
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.