MGO Manukahonning 100+ - 250 g
Manuka Honning 100+
MGO® Manuka Honey 100+ inneholder minst 100 mg/kg metylglyoksal. Den kommer fra New Zealand og er resultatet av et unikt samspill mellom bier og myrteplanter.
Manukahonning er kjent for sin unike smak og er anerkjent over hele verden. Det som gjør Manuka-honningen unik, er at den inneholder den bioaktive forbindelsen Methylglyoxal (MGO)
- CMH-sertifisert
- MGO +100 tilsvarer UMF 6
Metylglyoksalinnholdet er testet i et uavhengig britisk laboratorium i henhold til ISO 17025-standarden, noe som garanterer honningens kvalitet. Manukahonning kan brukes som en del av et balansert kosthold eller som et naturlig søtningsmiddel i mat og varme drikker. Jo høyere verdi Manuka-honningen har på MGO/UMF-skalaen, desto større antibakteriell effekt har honningen.
Denne serien fra MGO Manuka Honey er tilgjengelig i 4 forskjellige styrker
MGO 100+
MGO 300+
MGO 450+
MGO 600+
På UMF-skalaen tilsvarer MGO 100+ en verdi på 6.
Ingredienser:
100% Manuka Honning.
Næringsinnhold | Pr. 100 g. | Pr. portion 15 g. |
---|---|---|
Energi | 1375 Kj / 329 Kcal | 206 Kj / 49 kcal |
Fett | <0,1 g | <0,1 g |
- herav mettede fettsyrer | <0,1 g | <0,1 g |
Karbohydrater | 78,5 g | 11,78 g |
- herav sukkerarter | 76,2 g | 11,43 |
Protein | 0,2 g | 0,03 g |
Salt | 8 mg | 0,2 mg |
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.