Nordthy Lakriskuler Mild - 300 g

1
Se alle produkter fra Nordthy & Nordthy Lakridskugler
Varenummer: 47440

Milde lakriskuler med sjokolade og lakrispulver fra Nordthy

Hvis du elsker lakris og sjokolade, er du nødt til å smake disse skjønne lakriskulene fra Nordthy! Lakriskulene består av en myk, søt lakris i kombinasjon med melkesjokolade, mens hele herligheten er overtrukket med mildt lakrispulver. Lakriskuler er blitt meget populære, og det kan vi godt forstå - kombinasjonen av søt lakris og melkesjokolade smaker himmelsk.

Melkesjokoladen inneholder minst 30,5% kakaotørrstoff.
Lakriskulene bør oppbevares tørt, ikke for varmt og beskyttet mot direkte sollys.


Innhold: 300 g.

Næringsinnhold per 100 g:

Energi

1885 kJ/454 kcal

Fett

20 g

- herav mettede fettsyrer

12 g

Karbohydrater

61 g

- herav sukkerarter

53 g

Protein

6,2 g

Salt

0,31 g

Ingredienser:

Melkesjokolade* 69 % (sukker, kakaosmør, søtmelkspulver, kakaomasse, emulgator (soyalecitiner), naturlig vaniljearoma), Lakris* 30 % (melasse, hvetemel, sukker, vann, ammoniumklorid, lakrisrotsekstrakt, emulgator (E471 vegetabilsk), kokosolje, kokosfett), Lakrisrotekstrakt, Rørsukker, Bakesukker, Ammoniumklorid, Potetstivelse, Solsikkeolje, Overflatebehandlingsmiddel (E414)

Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Nordthy & Nordthy Lakridskugler
Varenummer: 47440

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.