Nordthy

133 Produkt(er)

Nordthy - de beste snacksene for deg

Nordthy er et dansk selskap som tilbyr deg de beste snacksene, fulle av kvalitet og god smak. Uansett om du er ute etter en ettermiddagsmatbit, fredagsgodteri til familien, tilbehør til tapas eller en rask matbit på farten, kan Nordthy hjelpe deg. Gjennom årene har Nordthy utviklet seg fra en liten lokal kakeleverandør, til en stor bedrift med et hav av ulike produkter for enhver anledning. Finn din favoritt allerede i dag på Med24.no!

"Din Kakemann" og godteri for enhver smak

I 1966 grunnla Børge Lukassen firmaet B. Lukassens Kager - en liten lokal bedrift i Thy som leverte kaker til den lokale kjøpmannen. Gjennom årene har selskapet utviklet seg til å levere kaker til butikker i hele Nordjylland. I takt med økende salg og større etterspørsel skiftet selskapet navn til «Nordthy Biscuits» og ble butikkenes foretrukne leverandør av kaker. De ble til og med kjent som «DIN KAKEMANN», og skapte oppsikt med sine morsomme og unike salgsutstillinger med bl.a. fløtebollemenn og masse kaker.

I 2007 utvidet selskapet sitt sortiment slik at vi ikke bare kan nyte kaker fra Nordthy, men også godteri. Nordthy Slik ble til, og har i dag et bredt sortiment som inkluderer lakris, vingummi, surt og salt godteri, så hele familien kan få akkurat det de liker best. Nordthy Slik har også godteri og slikkepinner i alle mulige smaker og farger, og hvis du prøver å unngå for mye sukker, finnes det også varianter uten tilsatt sukker utviklet spesielt for deg!

Nordthy Premium - følger tidens tendenser

I 2010 endrer Nordthy Biscuits navn til Nordthy, og den økende etterspørselen fortsetter. Derfor ble «Nordthy Premium» utviklet i 2015 – en unik serie med kvalitetsprodukter som følger tidens trender og gjør hverdagen vår litt mer smakfull og deilig. Med vareutvalgets innhold av både müslibarer, lakriskuler, nøtteblanding, fruktbarer og mye mer har du et mellommåltid for enhver anledning – enten du er på farten, til matpakken, når søtsuget melder seg eller som en kveldsgodbit.

Produktene fra Nordthy

Hos Med24.no har vi mange forskjellige produkter fra Nordthy - og du kan helt sikkert også finne din favoritt:

  • Godteriposer med vingummi, lakris, surt og saltet godteri
  • Produkter uten sukker eller kun naturlig sukkerinnhold - godteri, slikkepinner, tyggegummi og kjeks
  • Nøtter - både økologiske nøtter og poser med saltede, ristede og smaksatte nøtteblandinger
  • Fullkornskjeks i ulike varianter og med høyt fiberinnhold
  • Mini Müslibars
  • Fruity Fighters - fruktbarer som passer perfekt til matpakken
  • Lakriskuler - herlig kombinasjon av sjokolade og lakris
  • Rugbrødssnacks - perfekt alternativ til chips
  • Karameller og sjokolade - når du vil skjemme bort gjestene eller deg selv

Kjøp Nordthy-produkter enkelt og trygt hos Med24.no. Vi har rask levering, slik at de fantastiske produktene kan nå deg raskt.


Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.