Biogan Udon Nudler Ø - 250 g
Økologiske udon-nudler
Udon-nudler kommer opprinnelig fra Japan, der de har vært en basisingrediens i århundrer.
Udon er tykke nudler laget av hvetemel og kan tilberedes på mange måter, blant annet kan de serveres både varme og kalde.
De er også gode i wokretter, som fyll i supper og som tilbehør til orientalske retter.
Biogans nudler produseres i Frankrike.
Tilberedning: Du trenger nok vann til at nudlene får plass til å bevege seg i vannet.
Sørg for at vannet koker før du legger nudlene i vannet. Kok i 3-5 minutter til nudlene er al dente.
Innhold: 250 g
Energi |
1460 Kj / 344 Kcal |
Fett |
1,09 g |
- herav mettede fettsyrer |
0,22 g |
Karbohydrater |
69 g |
- herav sukkerarter |
1,77 g |
Kostfibre |
5 g |
Protein |
11 g |
Salt |
0,02 g |
Fuldkornshvedemel* 50%, hvedemel (50%)
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.