Biogan Soba Nudler Ø - 250 g
Soba-nudler fra Biogan
Sobanudler kommer opprinnelig fra Japan og lages av en blanding av bokhvetemel og hvetemel.
På grunn av bokhvetemelet får nudlene en mørkere farge og brukes ofte i supper.
Biogans sobanudler produseres i Frankrike.
Japanskinspirert mat blir stadig mer populært, og våre sobanudler er derfor perfekte til ramen eller andre nudelretter.
Tilberedning: Du trenger nok vann til at nudlene får plass til å bevege seg i vannet.
Sørg for at vannet koker før du legger nudlene i vannet. Kok i 3-5 minutter til nudlene er al dente
Innhold: 250 g
Energi |
1479 Kj / 350 Kcal |
Fett |
2,2 g |
- herav mettede fettsyrer |
0,4 g |
Karbohydrater |
69 g |
- herav sukkerarter |
1,1 g |
Kostfibre |
3,5 g |
Protein |
11 g |
Salt |
0,01 g |
Fullkornshvetemel*, boghvedemel* (40%)
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.