Tjois Guargummi Ø - 100 g
Tjois guargummi - bindemiddel for glutenfrie bakevarer
Guargummi er et karbohydratpulver som kan brukes som bindemiddel, fortykningsmiddel og stabilisator i glutenfrie bakevarer som brød og kaker. Det gir ekstra struktur til deigen, ettersom glutenfrie deiger ikke har et naturlig glutennettverk. Det gir elastisitet og forhindrer at glutenfrie bakevarer smuldrer opp like mye som normalt. Guargummi utvinnes fra frøene til belgfrukten guar.
Bruk:
Doseringsmengden står på baksiden av posen og avhenger av hvilken type bakverk du skal bake. Pulveret må blandes med melet før du tilsetter væske.
Ideell til kjeks, da du får en sprø og knasende kjeks.
Innhold:
100 g
Energi |
762 kJ / 181 kcal |
Fett |
1,0 g |
- herav mettede fettsyrer |
0,1 g |
Karbohydrater |
0,0 g |
- herav sukkerarter |
0,0 g |
Kostfibre |
80,0 g |
Protein |
5,0 g |
Salt |
0,2 g |
Guargummi*
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.