Reduced Soppsaus Ø - 200 g
Soppsaus med redusert smak foredler retter med sin dype umamismak og kremete konsistens
Reduced Mushroom Sauce er et ideelt tilbehør til svinekjøtt, kalvekjøtt og grønnsaker takket være den dype soppsmaken og den kremete konsistensen. Den er utviklet av lidenskapelige fagfolk med bakgrunn fra en av verdens beste restauranter, noe som sikrer høy kvalitet og en smak full av umami. Med fokus på bærekraft bruker Reduced overskuddsprodukter fra den danske matvaresektoren, noe som minimerer matsvinn.
Sausen er enkel å bruke; den kan enten justeres med vann eller tilsettes smør eller fløte og bare varmes opp i en panne under omrøring. Reduced Soppsaus kombinerer kvalitetsingredienser og enkel anvendelse for å skape en utmerket smaksopplevelse.
Fordeler:
- Ideell til svinekjøtt, kalvekjøtt og grønnsaker
- Kremet konsistens med autentisk soppsmak
- Naturlige ingredienser utvalgt av eksperter
- Enkel og allsidig bruk på kjøkkenet
Innhold: 200 g.
Energi |
373 kJ / 89 kcal |
Fett |
6,1 g |
- herav mettede fettsyrer |
0,8 g |
Karbohydrater |
7,1 g |
- herav sukkerarter |
3,1 g |
Kostfibre |
2,0 g |
Protein |
1,1 g |
Salt |
1,5 g |
Vann, Risdrikk* 19,8 % (vann, ris, solsikkeolje, salt), Soppkraft* 2,8 % (sopp, salt), Løk*, Sjampinjong* 5,7 %, Rapsolje*, Grønnsakskraft* (vann, purre, salt, gulrot, ris, løk, eple, linser, hvitløk, persille), Rørsukker*, Tørket sopp* 0,9%, Maisstivelse*, Salt, Eplecidereddik* (SULFITT), Krydder*, Stabilisator (xanthangummi)
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.