Reduced Hvitvinssaus Ø - 200 g
Reduced Hvitvinssaus er perfekt til fisk, sjømat og kylling med en mild umamismak
Reduced White Wine Sauce er nøye sammensatt for å forsterke smaken på dine favorittretter med sjømat og kylling. Sausen har en utsøkt mild og avrundet umamismak som er perfekt balansert med en lett syrlighet fra hvitvinen, noe som gir en sofistikert smaksopplevelse. Med muligheten til å tilsette urter etter eget valg kan denne hvitvinssausen tilpasses enhver rett for å forsterke dens karakter.
Laget av de beste naturlige ingrediensene, utviklet av lidenskapelige fagfolk med bakgrunn fra en av verdens beste restauranter, garanterer denne sausen en gourmetopplevelse på ditt eget kjøkken. Reduced tar også et skritt i retning av bærekraft ved å bruke overskuddsråvarer, noe som bidrar til å redusere matsvinnet i den danske næringsmiddelindustrien. Denne brukervennlige sausen kan justeres med vann eller forbedres ytterligere ved å tilsette smør, fløte eller sitron, og den varmes enkelt opp i en panne under omrøring.
Fordeler:
- Ideell til fisk, sjømat og kylling
- Mild og avrundet umamismak med lett syrlighet fra hvitvin
- Naturlige ingredienser utvalgt av eksperter
- Kan tilpasses med urter etter eget valg
- Bidrar til bærekraft ved å redusere matsvinn
Innhold: 200 g.
Energi |
452kJ / 108kcal |
Fett |
8,7 g |
- herav mettede fettsyrer |
3,1 g |
Karbohydrater |
5,7 g |
- herav sukkerarter |
2,8 g |
Kostfibre |
<0,5 g |
Protein |
0,5 g |
Salt |
1,38 g |
Vann, Fløte* (MELK), Risdrikk* (vann, ris, solsikkeolje, salt), Grønnsakskraft* (vann, purre, salt, gulrot, ris, løk, eple, linser, hvitløk, persille), Hvitvinsreduksjon* 3,9 %, Rapsolje*, Rørsukker*, Maisstivelse*, Løk*, Soppkraft*, Salt, Krydder*, Sitron*, Eplecidereddik* (SULFITT), Stabilisator (xanthangummi)
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.