Biogan Sorghum hel Ø - 500 g
Økologisk sorghum i hele korn
Sorghum er en gressort, som opprinnelig stammer fra Sentralafrika. Det er den viktigste kornsorten til menneskeføde i store deler av Afrika og Asia, blandt annet fordi den kan vokse i meget tørre og varme områder.
Sorghum har et høyt innhold av fiber og er naturlig glutenfritt.
Sorghum har et høyt innhold av mineraler.
Bruksanvisning og anvendelse:
Hel sorghum spises som ris eller brukes til grøt. Det kan også poppes på samme måde som popcornmais.
Oppbevaring:
Tørt og kjølig.
Energi |
1522 kJ / 359 kcal |
Fett |
3,2 g |
- herav mettede fettsyrer |
0,5 g |
Karbohydrater |
70 g |
- herav sukkerarter |
1,7 g |
Fiber |
3,7 g |
Protein |
11 g |
Salt |
0,05 g |
Hel sorghum*
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.