Urtekram Borlotti bønner tørre Ø - 400g
Borlotti bønnene er gode å bruke i supper, gryteretter, i salater eller blandet med olje og krydder til en deilig dip.
De fløte fargede bønnene med lys lilla marmorering er populære spesielt i det italienske og portugisiske kjøkkenet. Borlotti bønnene skal bløtes natten over og deretter kokes i en halv time. Etter koking blir fargen beige.
Ingredienser:
Økologiske borlottibønner
Innhold: 400 g
Næringsinnhold | pr. 100 g |
---|---|
Energi | 1452 kj |
Fett | 1,2 g |
-herav mettede fettsyrer | 0,2 g |
Karbohydrat | 47,1 g |
-herav sukkerarter | 2,1 g |
Kostfiber | 15,5 g |
Protein | 21,4 g |
Energi |
1333 kJ / 315 kcal |
Fett |
1,2 g |
- herav mettede fettsyrer |
0,2 g |
Karbohydrater |
47,1 g |
- herav sukkerarter |
2,1 g |
Fiber |
15,5 g |
Protein |
21,4 g |
Salt |
0,01 g |
Borlottibønner*
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.