Diet Food Shirataki spaghetti glutenfri - 200 g
Shirataki spaghetti glutenfri - 200 gr.
Shirataki er laget av fibre (glukomannanfibre) fra konjakroten.
Shirataki-spaghetti kan brukes i alle retter og trenger bare å varmes opp, da de ikke endrer konsistens.
Bruksanvisning: Skyll under varmt vann og varm opp i kokende vann eller stek i wok.
Oppbevares tørt og kjølig.
Innhold. 200 g
Energi |
2,7 kJ / 6,4 kcal |
Fett |
0 g |
- herav mettede fettsyrer |
0 g |
Karbohydrater |
0,5 g |
- herav sukkerarter |
0 g |
Kostfibre |
4,5 g |
Protein |
0 g |
Salt |
0 g |
Konjak fiber (glucomannan), Vann, E526 Kalsiumhydroksid
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.