Reduced Rødvinssaus Ø - 200 g
Reduced rødvinssaus gir dybde og karakter til biff- og lammekjøtt
Reduced Red Wine Sauce er det ideelle valget for å forbedre retter med okse- og lammekjøtt, med en rik umamismak, tanniner fra rødvinen og en ekstra smaksdybde fra utvalgte krydder. Sausen er utviklet av lidenskapelige fagfolk med bakgrunn fra en av verdens beste restauranter, og inneholder kun naturlige ingredienser.
Med bærekraft i fokus bruker Reduced overskuddsprodukter fra den danske næringsmiddelindustrien i produksjonen, noe som bidrar til å redusere matsvinn. Denne rødvinssausen er ikke bare en fryd for smaksløkene, men også et valg som støtter ansvarlig forbrukspraksis.
Fordeler:
- Ideell til storfekjøtt, lam og grønnsaker
- Dyp umamismak med tanniner fra rødvinen
- Naturlige ingredienser utvalgt av eksperter
- Bidrar til bærekraft ved å redusere matsvinn
Innhold: 200 g.
Energi |
325kJ / 77kcal |
Fett |
3,7 g |
- herav mettede fettsyrer |
< 0,5 g |
Karbohydrater |
6,1 g |
- herav sukkerarter |
3,1 g |
Kostfibre |
0,6 g |
Protein |
0,1 g |
Salt |
1,37 g |
Vann, Rødvinsreduksjon* 6 %, Mørk sirup*, Grønnsakskraft* (vann, purre*, salt, gulrot*, ris*, løk*, eple*, linser*, hvitløk*, persille*), Soppkraft* (sjampinjong*, salt), Rapsolje*, Rørsukker*, Løk*, Maisstivelse*, Tomatpuré*, Rødvinseddik* 1,2 %, Oksekollagen*, Tørket sopp*, Aronia Pulver*, Krydder*, Salt, Stabilisator (xanthangummi)
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.