Clearspring Tamari (glutenfri) - 150ml
Økologisk glutenfri Tamari saus laget på tradisjonelle japanske metoder
Clearspring Økologisk Tamari er laget på tradisjonelle oppskrifter og produsert i Japan ut fra en 500 år gammel oppskrift. Sausen modnes langsomt på sedertrefat over 18-24 måneder noe som gir en fantastisk smak.
Clearsprings Tamari er laget på 5 deler vann og 5 deler soyabønner noe som gjør den ekstra kraftfull i smaken enn andre tamari typer.
Tamari er laget på byggmel, men på grunn av den lange fermenteringen bryter mikro-organismene ned glutenet, og tamari er derfor sertifisert glutenfritt fra Coeliaki foreningen i England.
Innhold: 150 ml
Energi |
415 kJ / 98 kcal |
Fett |
0 g |
- herav mettede fettsyrer |
0 g |
Karbohydrater |
8,4 g |
- herav sukkerarter |
0,6 g |
Protein |
15 g |
Salt |
19,4 g |
Sojabønner* (46%), Vann, Havsalt, Mirin* (søt ris*, vann, riskultur*)
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Soyabønner
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.