Tjois Mørkt Kjernebrødmix Ø - 500 g
Mørkt økologisk kjernebrød fra Tjois
Med denne melblandingen får du et brød som smaker akkurat som vanlig rugbrød. Den inneholder både surdeig og rikelig med korn.
Søknad:
- 500 g mørkebrunt brødmel
- 350 ml vann
- 1/2 pakke gjær (25 g)
- litt olje
Bland lunkent vann med gjær og tilsett melet. Bland deigen på en mikser. Deigen blir best hvis den røres på høyeste trinn i ca. 10 minutter. Legg deigen i en smurt bakeform (25 cm) og glatt overflaten med litt vann. Smør den glatte overflaten med litt olje og la brødet heve tildekket i 15 minutter. Stek deretter brødet i ca. 60 minutter i en forvarmet ovn på 200 grader. Du kan sette en bolle med vann i ovnen under stekingen. Når brødet er ferdigstekt, avkjøles det litt og legges i en plastpose mens det fortsatt er varmt.
Innhold:
500 g
Energi |
1804 kJ / 429 kcal |
Fett |
19,4 g |
- herav mettede fettsyrer |
2,3 g |
Karbohydrater |
47,1 g |
- herav sukkerarter |
2,8 g |
Kostfibre |
7,8 g |
Protein |
13,0 g |
Salt |
1,94 g |
Fullkornsrismel* 36,2%, solsikkekjerner* 25%, Maisstivelse*, knuste hørfrø* 9%, hele hørfrø* 8%, bokhvetesurdei* (bokhvetemel*, quinoamel*, starterkultur), Havsalt, Rå rørsukker*, instant karamell* (karamell*, maltodextrin* af mais), Fortykningsmiddel: guargummi*
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.