Skærtoft Mølle Brødblanding mørkt brød Ø - 450 g
Økologisk glutenfri brødblanding til mørkt brød
Økologiske glutenfri brødblandinger som er enkle å bruke. Du kan enten følge bruksanvisning eller blande andre glutenfri produkter i deigen. På den måten kan du alltid varier eog få akkurat det glutenfri bakverket som best passer til dine ønsker.
Tilsett kun gjær, olje og vann. Deigen rekker til 1 grovbrød eller 10 boller.
ØKO. GLUTENFRIT er en serie brødblandinger fra Skærtoft Mølle. Serien er laget av noen av Europas førende eksperter innen for glutenfri fødevareproduksjon. Alle brødblandingene er sertifisert av Coeliac UK.
Oppbevaring:
Oppbevares tørt og ikke for varmt. Godt adskilt fra varer med sterk lukt.
Om Skærtoft Mølle - Økologisk, stenformalet mel
Skærtoft Mølle er dansk mølle som har som mål å produsere sunne, økologiske, velsmakende og friske kornprodukter. Møllen stenformaler alt mel, som alltid inneholder kim og fiber. De har et lidenskapelig forhold til sitt arbeide og gir også kurser i sitt stallkjøkken på Augustenborg.
Energi |
1616 Kj / 386 Kcal |
Fett |
9,42 g |
- herav mettede fettsyrer |
1,31 g |
Karbohydrater |
70,1 g |
- herav sukkerarter |
1,74 g |
Kostfibre |
2,38 g |
Protein |
7,57 g |
Salt |
1,5 g |
Brunt Teffmel*, Maisstivelse*, Linfrø*, Solsikkekjerner*, Sesamfrø*, soyamel*, Dekstrose*, Salt, Bakepulver* (vindruesaftkonsentrat*, maisstivelse*, gjæringsmiddel (natriumhydrogencarbonat)), Fortykningsmiddel (xantangummi), Antioxidant (sojalecithin), Brent sukker*
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Sesam, Soya
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.